Tačiau „galėti“ nereiškia „turėti“ - mokslininkai ištyrė, jog tik nuo 14 iki 40 procentų moterų yra patyrusios keletą orgazmų. Tad kaip tau padėti jai patekti tarp tų laimingųjų? Pirmiausia įsitikink, jog ji to nori pati. Ir įsidėmėk – kiekviena moteris yra individuali ir nepakartojama, tai galioja ir kalbant apie orgazmus. O dabar pasiruošk žengti keturis žingsnius, kurie padidins tavo šansus jai suteikti dvigubą, o gal net ir trigubą malonumą.

Pirmas žingsnis – sukurk neįtikėtiną seksualinę įtampą

Prieš griūnant į lovą, būtina sukurti ypatingą atmosferą. Pulsuojanti seksualinė įtampa – tai yra kaip tik tai, ko jai reikia, kad pavyktų pasiekti papildomą orgazmą. „Tu turi padaryti taip, kad jos susijaudinimas nerimtų po to, kai jos kūnas ims atsipalaiduoti po pirmojo orgazmo“, - tikina knygos „The New Sex Bible for Women“ autorė Amie Harvick. Taigi, iš anksto ją seksualiai įkaitink ir įtampą palaikyk viso flirto metu: ryte nusiųsk jai erotinio pobūdžio trumpąją žinutę, vakarieniaudamas po stalu prisiliesk prie jos (pagal situaciją – galima ranka, galima ir koja), o jeigu esate renginyje ar draugų kompanijoje, rodyk jai savo dėmesio ženklus. Kuomet jūs atsidursite lovoje, ji jau bus smarkiai praalkusi sekso. Ir tada, kai ji pasieks pirmą orgazmą, bus pasiruošusi ir antram“. 

Antras žingsnis – neleisk jai atsikvėpti 

„Po pirmo orgazmo duok jos klitoriui minutėlę ramybės – daugeliui moterų jis tampa pernelyg jautrus“, - sako knygos „She Comes First: The Thinking Man's Guide to Pleasuring a Woman“ autorius. Tačiau tau ilsėtis dar anksti: skirk vieną kitą minutėlę jos krūtims, užpakaliukui ir kitoms karštoms vietelėms, išskyrus genitalijas. Pašnabždėk jai į ausį, kokia ji yra nuostabi. Tavo ciklas – išlaikyti ją pusiau susijaudinusioje būsenoje, kad paskui siekiant antrojo jos pasitenkinimo, vėl nereikėtų pradėti viso ciklo iš naujo.

Trečias žingsnis – įkaitink ją iš naujo

Pasak Iano Kernerio, moterims, patyrusioms orgazmą, kraujas ne iškarto atiteka nuo lytinių organų – tai ir padeda joms pasiekti daugkartinį orgazmą. Santykių ekspertas ir seksualumo paslapčių tyrinėtojas rekomenduoja ją antram kartui paruoši kalbant įvairius nepadorius dalykėlius, tačiau, žinoma, gali pasirinkti ir kitus, jau išbandytus būdus, tinkamus vėl įpūsti žarijas. Neužgęso? Puiku. Dabar atkreipk dėmesį į jos genitalijas. „Pradėk nuo lengvų prisilietimų, - pataria Ianas Kerneris. - Pamėgink jos intymią vietelę liesti pirštu arba liežuviu ir sukti lengvus lėtus ratukus aplink jos klitorį, palengva didindamas tempą, spaudimą ir intensyvumą – tol, kol ji vėl nepakils į aukštumas“.

4 žingsnis – išbandyk kitą būdą

Tu tikriausiai girdėjai: paskutiniai mokslininkų duomenys byloja, kad moterų orgazmas nėra vaginalinis arba klitorinis. Yra tik vienas orgazmas, skiriasi tik stimuliacijos taškai. Jei tu pradėjai nuo jos klitorio, antrą kartą bandyk įeiti į ją. Arba atvirkščiai. „Naujas pojūtis iššaukia dopamino hormono išsiskyrimą, kuris jai padeda greičiau pasiekti orgazmą“, - sako Ianas Keneris, patariantis po klitorinio orgazmo porai mėgautis „šuniuko“ arba „raitelio“ pozomis, kuomet moteris atsiduria ant viršaus – abi šios pozos pakankamai smarkiai stimuliuoja G tašką.

Perskaitei? Įsisąmoninai? Karštas vasaros savaitgalis prasidėjo, tad teoriją galėsi išbandyti praktiškai ir nepamiršk komentaruose brūkštelėti savo atsiliepimų.