Visai gali būti, kad didysis vadovas Putinas įsižeidė, nes Rosbergas po lenktynių neskubėjo prie jo prieiti, jam atsukęs nugarą šnekučiavosi su Kimi Raikkonenu ir Lewisu Hamiltonu.

Galiausiai, paspaudęs Putinui ranką, jau norėjo keliauti savais keliais, tačiau jam teko sudalyvauti labai keistame pokalbyje.

Putinas: Ar tau pačia patinka? Viskas gerai?
Rosbergas: Taip, viskas buvo gerai. Tai puiki trasa ir jie gerai padirbėjo... F-1 auga šioje valstybėje.
Putinas: Taip, būtent. Ačiū.
Rosbergas: Na, mes stengiamės.
Putinas: Nuoširdžiai dėkoju tau ir tavo kolegoms. Skirtingi segmentai, skirtingos šio sporto sekcijos jau pradėjo vystytis Rusijoje ir žmonėms malonu žiūrėti, kaip dirbate savo darbą, jei tai galima pavadinti darbu.


Pokalbį žiūrėkite nuo 1:15

Be abejo, dauguma mūsų mielu noru mestu savo darbus ir lenktyniautų Formulėje-1. Bent aš tai tikrai. Bet tai Rosbergo darbas. Žinote, „darbas“, čia toks dalykas, kurį daro paprasti žmonės, kurie negali tiesiog užgrobti valstybės ir priversti ją dirbti dėl tavo interesų.

Rosbergas per metus uždirba 18 mln. JAV dolerių. Tačiau juos gauna ne tik už 21 savaitgalį vairuojant bolidus trasoje. F-1 lenktynininkai turi būti puikios fizinės formos, jie tūkstančius valandų praleidžia treniruodamiesi simuliatoriuose bei kartu su inžinieriais tobulindami bolidus.

Be to, Rosbergas savo darbą atlieka labai gerai. Jis kol kas laimėjo visas keturias šio sezono lenktynes.

Įdomu, ar Putinas taip pat galvoja, kad ir tai, ką daro visi kiti sportininkai, yra tik smagus laisvalaikio praleidimas, už kurį jie gauna krūvas pinigų.