Kai pusvidutinio svorio kategorijoje susigrūmė 33 metų britas Paulas Daley ir penkeriais metais jaunesnis Brennanas Wardas, vargu ar kas tikėjosi, jog jau pirmame raunde bus padėtas taškas. Ir dar toks žiaurus.

Nors ir penkeriais metais vyresnis už savo varžovą, Paulas Daley, prieš šią dvikovą net 54 kartus pasirodęs įvairiuose MMA turnyruose (tarp jų – ir UFC) bei šventęs 38 pergales, savo varžovui (18 varžybų ir 14 pergalių) pademonstravo, ką reiškia kovose įgyjama patirtis.

Dvikovos pradžioje iniciatyva priklausė „Blogam airių vyrukui“ (taip vadinamas Brennanas Wardas), tačiau jo šturmą atlaikęs Paulas Daley iš pradžių, vaduodamasis iš varžovų gniaužtų, apsvaigino jį smūgiu alkūne į veidą, o po kelių akimirkų pašokęs kirto žiaurų smūgį keliu į veidą – dar nespėjęs po smūgio alkūne atsitokėti Brennanas Wardas krito kaip pakirstas, o visus 12 tūkstančių šią kovą arenoje stebėjusių žiūrovų apėmė išgąstis – ar tik Brennanui Wardui neteks ilgų savaičių praleisti ligoninėje.

Po šio smūgio Brennano Wardo veidas (žaizdą teko sukabinti ne viena siūle) atrodė taip sudarkytas, jog ne visi portalai ryžosi publikuoti socialiniuose tinkluose plintančią sužaloto sportininko nuotrauką.