Rožės


Jei mergina nusiteikusi romantiškai (pavyzdžiui, Valentino dieną), tuomet rožės tinka. Bet galima ir geriau pasirodyti.

Patobulinimas: į rožių puokštę dažnai pridedama smulkių baltų gėlyčių, tačiau tai atrodo gana pigiai. Išrink ką nors neįprasto, pavyzdžiui, žalias chrizantemas – bus labiau rafinuota. Taip, ir geriau paieškok rožinės spalvos rožių, ne raudonų.

Tulpės

Puikus pasirinkimas malonaus, svarbaus, bet ne romantiško įvykio proga. Pavyzdžiui, ją paaukštino darbe. Arba ji išsilaikė vairavimo teises.

Patobulinimas: tulpės – elegantiškos gėlės. Jei dar yra laiko iki damos grįžimo namo, atmink – šios gėlės geriausiai žiūrisi, kai jų puokštė yra įmerkta į skaidrią vazą. Stiebai turi būti taip nupjauti, kad žiedai būtų vos aukščiau vazos kraštų.

Lelijos


Nežinai, ką dovanoti jos gimtadienio proga? Rinkis lelijas. Tai tikros šventinės gėlės. Svarbiausia, kad mergina nebūtų alergiška joms.

Patobulinimas: klasikinis variantas – didelė puokštė tos pačios spalvos gėlių. Paieškok „tango“ lelijų – jos išsiskiria spalvotais taškeliais ant žiedlapių, kas daro šias gėles dar labiau tinkamas iškilmingoms akimirkoms. Ypač jei damai sukanka jubiliejus.

Nieko


Yra vienas atvejis, kuomet apklaustos moterys nenori gauti gėlių (ne, nekalbame apie močiutės, kuri paliko palikimą, laidotuves). Tai pirmasis pasimatymas. Kol tu galvoji, kad esi dėmesingas ir tuo pačiu nenuspėjamas, dauguma merginų manys, kad esi pernelyg įkyrus. Apklausa patvirtina, jog joms yra maloniau, kai per pirmąjį pasimatymą vyras ateina be gėlių.