31-erių metų B. Hari šiuo metu gyvena Maroke. Pranešama, kad jis buvo sulaikytas Kasablankos oro uoste. Įtariama, kad 2007 metų K-1 čempionas įsivėlė į konfliktą su padavėju dėl gėrimų, o tada sulaužė nosį žmogui, kuris bandė juos išskirti.

Šiuo metu B. Hari buvo yra paleistas už 700 dolerių užstatą. Manoma, kad šis suėmimas susijęs su praėjusio mėnesio incidentu, kai prabangiame viešbutyje padavėjas bandė pasitikslinti, ar kikboksininkas nori stiklinės, ar butelio degtinės.

Praėjusiais metais žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad Portugalijos rinktinės ir Madrido „Real“ klubo puolėjas 30-metis Cristiano Ronaldo keturis kartus per savaitę skraido į Maroką tam, kad susitiktų su savo artimu draugu kikboksininku B. Hari.

Pasak britų bulvarinio leidinio „The Mirror“, C. Ronaldo nuo pirmadienio iki ketvirtadienio po „Real“ ekipos treniruotės asmeniniu lėktuvu skrenda į Maroko sostinę Rabatą pas draugą ir grįžtą į Madridą naktį, kad spėtų į rytinę treniruotę. Dėl to portugalas įtariamas homoseksualumu.

„The Mirror“ pažymi, kad „Real“ klubo vadovybė nerimauja dėl reguliarių futbolininko kelionių lėktuvu. Komandos vadovų nuomone, nors C. Ronaldo ir nepažeidžia sutarties sąlygų, nuolatiniai jo skrydžiai atsiliepia jo sportinei formai.

C. Ronaldo ir B. Hari bendros fotografijos pirmą kartą futbolininko ir jo draugo „Instagram“ paskyrose pasirodė spalio mėnesį. Po viena jų, kur kikboksininkas laiko C. Ronaldo ant rankų, buvo prierašas: „Ką tik susituokėme...Cha-cha-cha!“

Badr Hari ir Cristiano Ronaldo