Norėdamas padidinti susidomėjimą Detroite rengiamu turnyru „Wrestlemania 23”, vrestlingo magnatas Vince'as McMahonas, iš pramoginių imtynių organizavimo susikrovęs milijardinį turtą, savo geram bičiuliui, nekilnojamo turto magnatui Donaldui Trumpui pasiūlė susilažinti. Donaldas Trumpas tikino, jog jo favoritas Bobby Lashley ringe sudaužys Vince'o McMahono numylėtinį Umagą, o pramoginių imtynių magnatas, žinoma, buvo priešingos nuomonės. Priešais televizijos kameras ir būrį fotoreporterių turtuoliai pasirašė kontraktą, pagal kurį lažybas pralaimėjęs vyras turėjo būti nuskustas plikai. Žiniasklaida artėjantį „Wrestlemania 23” turnyrą iš karto pakrikštijo „Milijardierių mūšiu“ ir nekantriai ėmė skaičiuoti dienas iki renginio pradžios.

Bilietai prekyboje pasirodė 2006 metų lapkričio vienuoliktąją ir iki turnyro pradžios 2007 metų balandžio pirmąją iš Detroito „Ford Field“ arenos kasų buvo iššluoti 80 103 bilietai – tai tapo arenos visų laikų lankomumo rekordu. „Milijardierių mūšio“ korta buvo mesta ypač sėkmingai – vien už bilietus organizatoriai susišlavė 5,38 milijono JAV dolerių (tai vienas geriausių pramoginių imtynių rezultatų). Ekonomistai paskaičiavo, kad į „Ford Field“ areną suplaukę 80 tūkstančių žiūrovų į Detroito ekonomiką „pripumpavo“ 25 milijonus JAV dolerių. Be to, 1,2 milijono žiūrovų pirko teisę stebėti šio šou televizijos transliaciją (vadinamasis „pay-per-view“ modelis).

Matydami tokį susidomėjimą turnyro organizatoriai negalėjo nuvilti žiūrovų ir šie gavo viską, ko tikėjosi. Ir net daugiau. Kas galėjo patikėti, kad „įsiutintas“ Donaldas Trumpas kumščiais puls (žiūrėkite vaizdo įraše nuo 11:35) savo oponentą Vince'ą McMahoną, parvers jį ant grindų ir aptalžys kumščiais?

2007 surengta „Wrestlemania 23” padovanojo istorines akimirkas – kas galėjo pagalvoti, kad tuomet priešais televizijos operatorius lažybas pralaimėjusį Vince'ą McMahoną plikai nuskutęs statybų magnatas po devynerių metų vėl triumfuos. Tik šį kartą ne pramoginių imtynių ringe, o Amerikos prezidento rinkimuose.