Ji žiūri į tavo rankas...


Į nagus taip pat. „Nuo to, kaip atrodo tavo rankos, priklauso, ar mes įsivaizduojame save jų glėbyje“ – teigia Jennifer Landa, Orlando „BodyLogicMD“ klinikos specialistė. Tavo rankos turi būti ne tik švarios, bet ir prižiūrėtos. Išmokęs žodžius „nago odelė“ ir „nago mėnuliukas“ – investuosi į sėkmę su moterimis!

Ir į kojas

Ir jų nagus. Nemanyk, kad tai svarbu tik vasarą, kuomet visi avi basutes ir šlepetes. Nepatingėk nueiti pasidaryti pedikiūro arba išmok pats jį atlikti savarankiškai. Patikėk, tavo mergina tai įvertins.
Į tavo plaukus...

Ir į tavo gaktos plaukus. „Dauguma moterų šiais laikais tikisi, kad jos neturės reikalų su nepraeinamomis džiunglėmis“ – aiškina J. Landa. Nederėtų visiškai nusiskusti (pornografinių filmų aktoriai tai daro ne dėl patogumo), tačiau ši „veja“ turėtų būti prižiūrima.

Ir į apatinius

Būk tikras, šeimyniniai apatiniai su žirneliais tavęs nepamirš. Šortukai, trumpikės – egzistuoja gana nemažai modelių, ir kiekvienas jų patinka tam tikrai moterų grupei. „Patikėk, ji turi susidariusi nuomonę, su kokiais apatiniais tu atrodai geriausiai, – sako Landa. - Jei nori padaryti jai įspūdį, pasidomėk, kas jai patinka“.

Į tavo erekciją...

Iš pradžių gera žinia! Jei ji žiūri į tavo erekciją, vadinasi su tavo rankomis, kojomis, nagais ir apatiniais yra viskas tvarkoje. Dabar blogoji: jei tu esi nepasiekęs erekcijos, ji tai suvoks kaip savo nepatrauklumą, kas reiškia, jog ji suabejos jūsų bendra pradžia. „Jei taip jau nutiko, nusijuok ir paprašyk jos šiek tiek palūkėti, nes esi lengvai susijaudinęs“ – pataria žurnalistė Tracey Cox.

Ir į jos dydį

Taip, dydis yra svarbu! Tiesa, tai nevaidina lemiamo vaidmens. „Proceedings of National Academy of Science“ tyrimai parodė, kad moterims svarbios visos charakteristikos: forma, dydis ir, žinoma, erekcijos dydis. Beje, jeigu ką, tikrai nebėk spaudyti reklamos skydelių apie penio didinimą. „Netiesa, kad moterys mėgsta vyrus su dideliais peniais, – teigia Cox. - Kaip taisyklė, seksas būna malonus, kai „dydžiai sutampa“, o ne tada, kai turi arkliškus gabaritus.“

Ji svarsto, ar esi pakankamai vyriškas...

„Moterys myli gerus vaikinus gyvenime, tačiau dažnai geidžia dominuojančio patino lovoje“ – pripažįsta sekso ir santykių ekspertė Wendy Welch. Sugebi juo būti? Greitai eik prie veidrodžio parepetuoti!

Ir kreipia dėmesį į detales

Apgamai, mėlynės, strazdanos, spuogai ir raktikauliai, kelio ir anatominės duobutės – ji iš tikrųjų pastebi visa tai ir ji pajėgi matyti tavo kūną visumoje. „Mes ne tokios jau ir griežtos, bet kokiu atveju susidarome nuomonę apie vyrą pagal jo savybių visumą“, – sako Cox.

Ji galvoja, kaip ji atrodo...

Jei nesi šimtaprocentinis dominuojantis patinas, tuomet turi pilną teisę reaguoti į jos išvaizdos detales. Be to, įvairius komplimentus nebūtina pasakyti garsiai balsu: tavo akys ir veido išraiška pasakys viską už tave. „Kai tik moteris apsinuogina prieš vyrą, ji iš karto pradeda ieškoti vyro reakcijos į jos nuogumą, – teigia Cox. - Jei atvirai, tai vienintelis dalykas, kuris iš tikrųjų ją jaudina“.

Ir norėtųsi, kad šviesos būtų mažiau

Niekas nusirengęs nesijaučia esąs patrauklus būdamas ryškioje dienos šviesoje“, – aiškina Cox. Kad neliktumėte visiškoje tamsoje, tačiau ir neverstum jos jaustis nejaukiai, išbandyk dimerį, žvakes ar tiesiog užmesk ant šviestuvo kokią spalvotą medžiagą. Geriausia – viskas kartu.

Ji ieško akių kontakto...

Jokie žodžiai jai nepasakys tiek, kiek gali pasakyti tavo akys. „Tai yra jos būdas sužinoti, kaip stipriai tu jos nori, – teigia sekso ekspertė Davie Ward. - Nuobodžiaujančios geranoriškos veido išraiškos ji niekada neatleis“.

Ir užuodžia tavo kvapą


Ne kartą kalbėjome apie teisingą kvapą, tačiau niekada niekam nesiūlėme pliuškentis vonioje, prisodrintoje kvepalais. Patikėk, kai reikalas yra susijęs su seksu, sunki kvapų puokštė, likusi po dušo, skutimosi gelio, antiperspiranto ir odekolono, greičiau jau trukdo nei padeda. „Tavo natūralus kvapas turi feromonų, kurie yra svarbūs tavo patrauklumo indikatoriai moterims, – sako Wendy Welch. - Kuomet žmonės suauga, jų imuninė sistema gamina specialius kvapus, signalizuojančius pasirengimą daugintis“. Todėl ieškok aukso viduriuko.

Ji laukia jūsų pasikalbėjimo apie seksą...

Na, ne iš karto po sekso ar jo metu – tačiau jai svarbus šis pokalbis. „Jai svarbu, kad tu pasidalintum su ja savo norais ir fantazijomis, – teigia Welch. - Be to, ji laukia, kol tu jos paklausi, ko ji nori.“

Ir jaudinasi, ar tu kuo nors nesergi

„Ketvirtadalis vyrų yra chlamidijų nešiotojai – tokia statistika, – teigia Welch. - Mergina nori aptarti kontracepcijos klausimą dar prieš tau įšokant į lovą“. Rask būdą ją nuraminti.