Rodos, kas gi galėtų sieti skandalingąjį Daną Bilzerianą ir taip pat neretai į skandalų sūkurius patenkantį Juozą Statkevičių? Amerikietis mėgsta ginklus, azartinius žaidimus, automobilius, lėktuvus ir pašėlusius vakarėlius su ypatingai seksualiomis merginomis, Juozas Statkevičius gi pirmenybę teikia aukštajai madai ir kultūringoms vakarienėms. Ir vis dėlto kai ką bendo ir D. Bilzerianas, ir J. Statkevičius turi – abu jie atidžiai rūpinasi savo kūno kultūra, daug laiko praleisdami treniruoklių salėse.

O kai rezultatai džiugina akis – kodėl gi jais nepradžiuginus ir gerbėjų? Štai čia Juozas Statkevičius pranoksta Daną Bilzerianą, mat jo, ypač vasarą iš Palangos paplūdimių publikuojami vaizdeliai yra tikrai karšti. Tačiau tai dar nėra viskas – ir J.Stakevičius, ir D. Bilzerianas „Instagram“ pagalba populiarina savo verslus bei prekės ženklus.

D.Bilzerianas į reklaminius savo vakarėlių filmukus sukiša tūkstančius, o štai Juozas Statkevičius stulbinantį efektą pasiekia pikantiškai perteikdamas savo mados namų pasiūtas apatines kelnaites. Tiesa, neaišku, kas gi yra tas modelis, savo įspūdingą tatuiruotę demonstruojantis pavojingai nuleidęs Juozo Stakevičiaus kurtų kelnaičių gumelę. Aišku tik viena – išvydusios tokią nuotrauką dailiosios lyties atstovės skubės užgulti vyriško apatinio trikotažo parduotuvių lentynas.

happy#super#fashion#tatu#underwear #best #fashion #vilnius #

A photo posted by Juozas Statkevicius Official (@juozasstat_official) on Dec 18, 2016 at 7:47pm PST