Jų aistra netruko ilgai, tačiau žiniasklaida dar ilgai aprašinėjo jų meilės istoriją, kaip Kylie Minogue nusprendus savo karjerą tęsti Anglijoje, paskui ją ten nusekė ir Jasonas Donovanas, o jų neva atgimusius jausmus vainikavo kartu įrašyta lyriška daina „Especcialy For You“.

Panašu, kad toks žaidimais jausmais Didžiosios Britanijos publikai labai patiko, mat vienu metu ir Kylie Minogue, ir Jasonas Donovanas galėjo pasigirti puikiais parduodamų įrašų rezultatais ir įspūdingo dydžio honorarais.

Tačiau jei Kylie Minogue ir toliau puikiai sekėsi įrašinėti hitus, jos buvusio vaikino gyvenimas ėmė priminti rokenrolo žvaigždės nuopolį. 1992 metais dainininkas, įsiutęs, kad leidinys „The Face“ įtarė jį esant homoseksualiu, padavė žurnalą į teismą, tuo pačiu metu įjunko į narkotikus – iš pradžių mėgavęsis marihuanos suktinėmis, vėliau aktorius ir dainininkas griebėsi kokaino.

Tik 2000-aisiais, gimus pirmam vaikui (dabar Jasonas Donovanas gali pasigirti esąs trijų vaikų tėvas, kuriuos jam pagimdė ilgametė partnerė Angela Malloch, vėliau tapusi jo žmona), jis sugebėjo mesti šį žalingą įprotį.

Pastaraisiais metais 47-erių Jasonas Donovanas retkarčiais pasirodo filmavimo aikštelėje, televizijos šou ar įrašų studijoje, o štai lapkričio pabaigoje paparaciai užfiksavo jį Londone važinėjantį riedlente. Žinoma, pirmasis Kylie Minogue vaikinas nebeatrodo toks žavus, kaip savo jaunystės metais, tačiau jaunatviškų užsiėmimų dar nepamiršo.