„Žinant, kokie varginančiai užsispyrę būna vyrai, siekiantys bet kokia kaina patenkinti savo partnerę, primygtinai rekomenduoju ją palikti ramybėje. Turiu mintyje ne tai, kad liautumėtės iš viso užsiiminėti seksu, o tai, kad nekeltumėte sau tikslo bet kokiu atveju ją patenkinti“, - pataria Arina Vintovkina.

Pasak intymių reikalų žinovės, didžioji dauguma moterų savo pirmuosius orgazmus pasiekia ne mylėdamosios su vyrais, o žaisdamos su savimi. „Jei jūsų merginai pavyko pasiekti malonumo viršūnę būnant vienai, ji tikrai neslėptų, kurgi randasi tas „mygtukas“. O jei tyli, vadinasi, tai jai dar dar nėra pakankamai ištirta teritorija. Tad tegul ir tyrinėja – be tavęs, pati“, - tvirtina sekso reikalų žinovė.
Pasak A.Vintovkinos, geriausia pagalba tokioje situacijoje, kokią gali suteikti vyras – padovanoti jai (arba išprovokuoti tokią situaciją) tikrai kokybišką vibratorių

„Po kelerius metus trunkančių akivaizdžiai ne platoniškų santykių, tu gali sau leisti ryžtis tokiam žingsniui. Vibratorius, priešingai nei realus vyras, nepuls klausinėti: „Ar tau gera?”, „Tikrai gera?“, „O dabar?“, „O jei pabandytumėme štai taip?“ Jį galima pritaikyti bet kuriai kūno vietai, ir jis nepradės žiūrėti įtartinai ar smerkiančiai. Jis nebus egoistas ir nepasijaus nevykėliu meilužiu, jei mergina taip ir nepasieks orgazmo. Kalbant trumpiau, moteris su vibratoriumi gali elgtis kaip nori, kiek nori ir kaip nori, jausdamos mechaninį, o ne psichologinį spaudimą – o tai dažnai ir trukdo pasiekti pasitenkinimą. Galu kirsti lažybų: jei moteris „susidraugaus“ su vibratoriumi, jūsų lovos reikalai tik gerės“, - tikina leidinio „Mean's Health“ intymių reikalų žinovė.