Praėjusiais metais visi Lietuvos interneto portalai linksniavo Juozo Statkevičiaus pavardę ir jo sukurtas vardines apatines kelnaites – pikantiškos nuotraukos, paviešintos dizainerio paskyrose socialiniuose tinkluose, akimirksniu pasklido po internetą ir buvo taip sėkmingai išreklamuotos, jog katučių ploti turėjo net ir labiausiai patyrę reklamos specialistai.

Šiemet Juozas Statkevičius mėgina išsukti savo elektroninę parduotuvę ir vėl į pagalbą pasitelkė socialinius tinklus. Dizaineris savo paskyroje „Instagram“ tinkle paviešino gana dviprasmišką nuotrauką – sidabrinėmis apyrankėmis bei raudonu siūlu (tokį dažniausiai nešioja Kabalos sekėjai) papuošta vyriška ranka „ilsisi“ nusileidusi ant juodų vyriškų trumpikių.

Tiesa, galima tik įtarti, kad tai galėtų būti Juozo Statkevičiaus asmenukė – vyriškio veido nuotraukoje nematyti. Iš žymų, kurias dizaineris brūkštelėjo prie nuotraukos, galima suprasti, kad J.Statkevičius siūlo atkreipti dėmesį į sidabrines apyrankes, kurias galima įsigyti elektroninėje parduotuvėje.

happy #love #silver #bracelets! e shop #super#fashion

A photo posted by Juozas Statkevicius Official (@juozasstat_official) on Jun 27, 2016 at 11:19am PDT