Prieš kelias dienas patalpintas įrašas artėja prie dviejų milijonų peržiūrų ir tikėtina, jog pusšešto milijono sekėjų turinčio milijonieriaus šokį peržiūrės dar daugiau žmonių.

49 metų verslininkas, kuris yra kompanijos „Industria Macchine Automatiche“, kuriančios ir gaminančios medicinos priemonių, kosmetikos, arbatos ir kavos pakuočių įrenginius, direktorių tarybos narys, nusprendė įrodyti, jog ir solidžias pareigas užimantys verslininkai gali būti padykę.

„Sveiki, bičiuliai! Kartais jūs galvojate, kad žmogus atrodo rimtas tik dėl to, jog jis būna pasirišęs kaklaraištį. Todėl mūsų įspūdis pasirodo esąs gana paviršutiniškas. O kas nutiks jeigu...“, - ir ištaręs šiuos žodžius švarką vilkintis, kaklaraištį pasirišęs milijonierius pradeda šokti. Pasirodo, jog Gianluca Vacchi yra be kelnių. Maža to, savo šokio judesiukus jis demonstruoja įsispraudęs į aukštakulnius.

Tiesa, ne visi šokančio milijonieriaus sekėjai teigiamai įvertino tokį Gianlucos Vacchi šokį – jo paskyroje prie šio šokio įrašo netrūksta ir užgaulių pastebėjimų.