Nežiūrint į tai, kad Avinai iš prigimties yra linkę į savinimąsi ir pavydą, patys nepraleidžia progos pabendrauti su nauja simpatiška pažįstamąja ar senų laikų gera drauge. Žinoma, jis putodamasis aiškins, jog tai ne tai, apie ką jūs galėtumėte pagalvoti.

Jaučiai dažniausiai yra gana tingūs. Jie mėgsta gerai gyventi, sočiai pavalgyti bei daug ilsėtis. Jei Jautis išduoda savo antrąją pusę, tuomet, ko gero, tai ne toji moteris, kurios jis ieško. Galutinai apsisprendęs šis Zodiako ženklo atstovas tikrai neleis sau išduoti savo mylimą moterį.

Vyrai Dvyniai – tai dideli vaikai. Jie nuoširdžiai nesuvokia, kodėl jiems negalima turint savo šeimą praleisti romantišką vakarą su kolege ar gera pažįstama, Jie mėgsta bendravimą ir naujas pažintis, o į seksą žiūri kaip į priedą. Išdavystė Dvyniams dažniausiai nieko nereiškia. Be to, pavydas jiems yra svetimas.

Vyrų Vėžių yra keli tipai: ištikimi katinėliai ir patologiški palaidūnai. Pirmai kategorijai priskirtini vyrai namisėdos ir darboholikai viename. Kita kategorija – amžini vaikai romantikai. Jie nuolat ieško savo „mamytės“, kuris sugebės juos globoti ir išgydyti dvasines žaizdas.

Liūtai pernelyg savimi didžiuojasi ir per daug save myli, išdavystė „žvėrių karaliui“ stipriai kenkia jo reputacijai, kuri, beje, jam visada yra pirmoje vietoje. Jei Liūtas visgi nuspręs išduoti savo partnerę, jis to neslėps. Jei išdaviau, tai išdaviau, priimk mane tokį, koks esu!

Mergelės nepriklauso lovelasų kategorijai. Jie rimtai vertina šeimyninį gyvenimą, ištikimybė šiuo atveju yra itin svarbi. Taip, vyrai Mergelės naudojasi savo populiarumu tarp priešingos lyties atstovių, kas, žinoma, kelia jų savivertę. Jie visada yra galantiški ir geranoriški. Tą moterys dažnai supranta kaip flirtą. Tačiau jie vertina savo pasirinkimą, išdavystė Mergelėms yra tabu.

Svarstyklės visada yra linkusios gyventi harmonijoje su savimi ir kitais, jos nemėgsta intrigų ir sumaišties. Vyrai Svarstyklės, besistengdami visiems būti geri, kartais gali nepastebėti, kaip suartėja su nauja pažįstama. Ne, mes nekalbame apie intymų ryšį. Svarstyklės retai peržengia ribą, bet flirtuoja itin dažnai ir su malonumu, palaikydamos flirtą draugiško bendravimo atributu.

Nepaisant temperamento ir seksualinio atvirumo, dauguma Skorpionų yra ištikimi. Norėdami paįvairinti seksualinį gyvenimą, jie neieškos naujos partnerės, greičiau jau pasiūlys mylimajai apsilankyti sekso prekių parduotuvėje ar atsiduoti aistrai ekstremaliose situacijose ar vietose.

Šauliai nepasižymi ypatinga ištikimybe ar atsidavimu. Jie supranta gyvenimą kaip kupiną nuotykių žaidimą. Seksas su nauja pažįstamąja – nuotykis, panašus į šuolį su parašiutu ar nardymą su akvalangu. Jie dažnai įsimyli į tokias pat lengvabūdes moteris, dėl kurių po to patys kenčia.

Ožiaragiai yra pernelyg užsiėmę darbu, todėl „į kairę“ jie nesuka. Jie, kaip ir Mergelės, rimtai vertina partnerės rinkimąsi. Iš pradžių jie įvertina jos išvaizdą, po to jos požiūrio į santuoką rimtumą, intelektualinius gebėjimus ir galiausiai socialinį statusą. Suradęs tinkamą partnerę, Ožiaragis ją pasirinks ir vargu, ar leis sau užsiimti kažkokiomis meilės intrigėlėmis.

Vandeniai labiausiai vertina moterų paslaptingumą ir ekscentriškumą. Jeigu savo kelyje jie sutiks būtent tokią moterį, Vandeniai dės visas pastangas, kad atskleistų jos paslaptį. Po to, kai ji bus atskleista, jie paranda susidomėjimą ir pradeda ieškoti naujos mįslingos moters. Tai ne šeimos vyrai, kaip taisyklė, jų šeimoje kiekvienas gyvena savo gyvenimą.

Protingi ir gudrūs vyrai Žuvys atrodo tvarkingi ir rūpestingi partneriai. Jie visada parodo švelnumą ir meilę savo žmonai, lepina ją, padeda namų ruošoje, reguliariai atneša namo atlyginimą, tačiau tai Žuvims visiškai netrukdo gyventi aktyvų intymų gyvenimą su kitomis partnerėmis. Žinoma, apie savo seksualinius nuotykius jie niekada neužsimins savo išrinktajai mylimai moteriai ir pasistengs paneigti net akivaizdžiausius neištikimybės įrodymus.