Nepradėk nuo tiesioginių klitoriaus glamonių

Įsimink kaip savo kreditinės kortelės PIN kodą: klitoris – tas pats penis, tik labai mažas ir labai švelnus. Bet kokie nemalonūs jausmai tokioje subtilioje vietoje automatiškai blokuoja malonumą. Praktikoje gali būti du rezultatai – arba mergina žaibiškai praras norą ir tada jums teks pradėti viską iš naujo, arba „traumuotose“ vietose jai atsiras nemalonus nutirpimo jausmas. Ir kad ir kiek tu vėliau besistengtum daryti stebuklus liežuviu, deja, viskas bus veltui.

Žymiai efektyviau ir maloniau pirmą minutę ar dvi pasisukioti kur nors netoliese, lyg klitorį liežuviu liestum netyčia. Gali susikoncentruoti į lytinių lūpų glamones – čia labai tiks bučiniai, lyg valgytum kiek patirpusius ledus.

Susilaikyk nuo per daug energingų judesių


Stipriai – nereiškia maloniai. O greičiau netgi atvirkščiai. Todėl nereikia taip desperatiškai laižyti, lyg bandytum užlaižyti žaizdą ant jos kūno. O be to, iš šono visa tai atrodo… žodžiu, atrodo nekaip. Dėl per didelio energingumo tu rizikuoji pavargti per greitai, o merginai tai elementariai gali būti skausminga. Švelnūs, lengvi, tačiau pakankamai energingi judesiai liežuvio galiuku yra žymiai geriau nei „liežuvis – kastuvas“.

Tą patį galima pasakyti apie situacijas, kada vyrukas įsiurbia klitorį ir vėliau jį su garsu paleidžia. Jeigu moterims tai patiktų, masturbacijai naudotume dulkių siurblius. Tačiau vardan sąžiningumo pažymėsiu, kad tarp merginų yra nedidelis pakankamai grubios oralinės stimuliacijos gerbėjų procentas. Joms patinka, kai joms kandžioja lytines lūpas, intensyviai bučiuoja klitorį ar plekšnoja delnu per jį. Bet ir tokioms merginoms geresniam įsijautimui reikalinga švelni pradžia. Pirmosiomis minutėmis, kad ir kaip tau niežtėtų dantys ir rankos, nerekomenduojama elgtis grubiai. Energingų paplekšnojimų – pakandžiojimų atveju neįsijausk ir nešvaistyk jiems per daug laiko ir jėgų. Panašūs veiksmai – pikantiškas kunilingo papildymas, vyšnia ant torto, efektyvus finalas, o ne pagrindinis tavo pasirodymas.

Paleisk į darbą rankas


Rankos jums, vyrai, reikalingos ne tam, kad pasiremtumėte smakrą ar masažuotumėte kaklą, o tam, kad jos atsirastų ten, kur nėra jūsų liežuvio. Visų pirma, daugelį merginų oralinio sekso metu nuvilia „tuštumo jausmas viduje“. Todėl gera idėja, pavyzdžiui, dešinės rankos pirštais stimuliuoti vaginą ar „G“ tašką (tačiau šią procedūrą reikėtų pradėti tik tą akimirką, kai partnerė jau pakankamai įsiaudrinusi ir tavo pirštas lengvai pateks į vidų).

Kairės rankos delną – taip, nė viena tavo galūnė neliks be darbo! – padėk merginai ant gaktos ir truputėlį ją paspausk. O dar galima, ir turbūt reikėtų, padaryti nedidelį tempimo į viršų veiksmą. Klitoris dažniausiai paslėptas po lytinių lūpų raukšlėmis. Taigi šis tempimas į viršų atvers visas tave dominančias vietas.

Arba galima stimuliuoti merginą analiniu būdu. Ir visai nebūtina bandyti užčiuopti neegzistuojančią partnerės prostatą. Tam, kad ji susijaudintų, pakanka tiesiog „pažymėti“ savo buvimą šioje zonoje (lengvai prisiliesti prie išangės, truputėlį paspausti, pavedžioti pirštu aplink ją).

Laikyk tempą


Tai svarbu, jeigu tavo tikslas – ne tik pademonstruoti, koks esi dosnus ir nelepus vyrukas, bet iš tikrųjų suteikti partnerei orgazmą. Vidutiniškai kunilingas trunka 5-8 minutes (galiu įsivaizduoti, kaip dabar apsiverkė tie, kas šiam veiksmui skiria pusvalandį ir daugiau; tačiau „vidutiniškai“ reiškia, kad yra tokių, kurios pasiekia orgazmą po minutės, o yra tos, su kuriomis nėra taip lengva).

Taigi, 5-8 minutės. Pirmosios trys minutes – „laisvoji“ programa, o likęs laikas – konkretus, pakankamai monotoniškas orgazmo „išmušimo“ iš moters darbas. Ir čia svarbu išlaikyti gana greitą ritmą. O jeigu ir keisi judesius, tai stenkis tai daryti išlaikydamas ritmą.

Turėk omeny, kad įspūdingai – nereiškia efektyviai


Man teko girdėti, kad pati sėkmingiausia poza susijaudinti ir pasiekti orgazmą – „jojikės“ arba kitaip – moteris viršuje. Skirtumas tik tas, kad partnerė turi tau atsisėsti ant veido. Dėl susijaudinimo – sutinku. Jaudina, ir dar kaip. Ir pirmosioms „apšilimo“ minutėms tai gali būti visai neblogas variantas. Tačiau jeigu kalba eina ne apie porno filmo aktorę, o apie realią moterį, tai patirti orgazmą tokioje padėtyje jai elementariai gali sutrukdyti mintys apie tai, kaip tu laikaisi. Ar neuždusai? Ar artėdama prie orgazmo ji tau nesulaužys nosies (o šiuo momentu mes už save neatsakome ir galime pradėti judėti gana pavojingai). Kaip pasakė viena mano draugė: „taip, mane užveda mintis apie tai, kad sėdžiu ant partnerio veido. Tačiau tam, kad pasiekčiau orgazmą, tegul jis geriau mane paguldo ant nugaros“.

Tas pats galioja kalbant apie pozą „69“: kieta, jaudina, matai partnerį netikėtais rakursais ir neabejoji tuo, kad jis susijaudinęs ne mažiau nei tu. Tačiau stovintis penis – ne kaimynų beldimas į radiatorius. Jo taip lengvai ignoruoti negali. Ir kadangi jis atsiduria arti moters veido, tavo meilės įnagis vien savo išvaizda iš moters reikalauja atsakomųjų veiksmų. Taigi, tai ir jaudina, ir vienu metu blaško, trukdo merginai koncentruotis į savo pojūčius. Be to, nepamiršk: jeigu atitinkamu momentu mergina nesugalvos jo išspjauti, tai aistros sūkury gali tau netyčia ir įkąsti.

Todėl orgazmą garantuojančios pozos pasirinkimo taisyklė viena. Galima pradėti kaip tik nori. Kad ir stovint vienas kitam ant galvos su pelekais. Tačiau pabaigai merginai paprastai reikalinga patogi ir jai įprasta poza (!). O daugeliui iš mūsų labiau įprasta, kai vyruko galva yra mums tarp kojų ir, blogiausiu atveju, mes rizikuojame ją prispausti savo keliais.

Įspūdingai – nereiškia efektyviai, 2 dalis

Kad ir kiek kartų su draugėmis aptarinėčiau visokias įdomias oralinio sekso technikas, tokias kaip „alfabetas“, mes neišvengiamai padarome išvadą, kad tai – visiška nesąmonė. Pasiekti orgazmą tokiu būdu neįmanoma. Kad ir dėl to, kad liežuviu „rašant“ raides jums, vyrai, nepavyks išlaikyti ritmo ar reikalingo spaudimo. Plius jūs, greičiausiai, užsiciklinsite ant to, ar nesupainiojote raidžių eiliškumo. Taigi galvosite ne apie tai, apie ką reikėtų galvoti. O reikėtų apie partnerę ir jos reakciją į jūsų veiksmus.

Tą patį verdiktą mes paskelbėme ir technikai „grojimas lūpine armonikėle“. Gali būti, kad konservatorijos abiturientės mėgsta, kai vyras dainuoja arba tiesiog niūniuoja joms į tarpkojį. Tačiau paprastą moterį tai greičiau juokina, o ne jaudina. Ir jeigu mergina pradės juoktis kunilingo metu – orgazmo nelauk. Artimiausias 40 minučių tai tikrai.