38 metų Floydas Joyus Mayweatheris jaunesnysis paskutinį kartą ringe pasirodė rugsėjo 12 dieną, įveikė savo tėvynainį, amerikietį Andre Berto, ir, laimėjęs visas 49 dvikovas bei susišlavęs krūvą trofėjų, atsisveikino su boksu.

„Man nebeliko ką įrodinėti ringe, - sakė apie boksininko karjeros pabaigą paskelbęs sportininkas. - Aš esu stipriausias pasaulyje“.

Reikėtų pridurti – ne tik stipriausias, bet ir turtingiausias. Floydo Mayweatherio gaunami honorarai sumušė visus bokso pasaulio rekordus, o vien per praėjusius metus jo pajamos, žurnalo „Forbes“ skaičiavimais, siekė 300 milijonų dolerių ir tai užtikrino jam pirmą vietą daugiausiai uždirbančių Amerikos atletų reitinge.

Tad nenuostabu, kad Floydas Mayweatheris mėgsta pasišvaistyti uždirbtais pinigais – jo garažuose stovi ne vienas keturratis „milijonierius“. Savo „žaisliukais“ ir pinigų krūvomis boksininkas mėgsta pasigirti socialiniuose tinkluose, kur jis turi milijonus sekėjų ir gerbėjų. Tačiau iki šiol savo paskyroje jis nepublikuodavo pernelyg apsinuoginusių gražuolių nuotraukų – ir tuo skyrėsi nuo garsiojo „Instagram“ karaliaus ir plevėsos, pokerio lošėjo Dano Bilzeriano.

Ir vis tik galų gale keturių vaikų tėvas Floydas Mayweatheris neištvėrė - į savo paskyrą įkėlė vaizdo įrašą, kuriame jis, apsuptas gundančių pusnuogių, savo užpakaliukus kraipančių gražuolių, mėto dolerių banknotus, o prieraše pažymi, kad tai „tik eilinis vakarėlis namuose“.

Beje, dolerių kupiūrų mėtymas, panašu, yra mėgstamas boksininko užsiėmimas – Amerikos žiniasklaida rašė, kad spalį boksininkas su savo draugija viename Majamio striptizo bare išbarstė 50 tūkstančių dolerių.