38 metų Brocko Lesnaro ir keturias metais vyresnio Marko Hunto kova buvo surengta Las Vegase ir sulaukė nemenko žiūrovų bei žiniasklaidos susidomėjimo.

Imtynių (restlingo) ringe išgarsėjęs Brockas Lesnaras, savo laiku ragavęs ir amerikietiško futbolo žaidėjo duonos, mišrių kovos menų krikštą gavo 2007 metais, kuomet savo pirmoje kovoje K-1 turnyre per vieną minutę ir devynias sekundes privertė pasiduoti korėjietį Min-Soo Kimą.

Jau 2008 metais Brockas Lesnaras sugebėjo tapti UFC čempionu sunkiasvorių kategorijoje – kovoje dėl čempionų diržo jis antrame raunde techniniu nokautu įveikė Randy Duane'ą Couture'ą. 2009-2010 metais jis du kartus apgynė čempiono diržą, tačiau po dviejų pralaimėjimų iš eilės 2011 metų pabaigoje Brockas Lesnaras pareiškė paliekąs ringą.

Vis dėlto po penkerių metų buvęs čempionas ryžosi sugrįžti į UFC ringą ir po tris raundus trukusios kovos gana užtikrintai įveikė Marką Huntą, kurio pergalių ir pralaimėjimų santykis mišrių kovų arenoje po šios kovos išsilygino – 12:12.