Portalas askmen.com siūlo keletą patarimų, kaip padaryti savo merginai įspūdį ir kaip įsimintinai pažymėti meilės dieną.

10. Jūs neseniai pradėjote susitikinėti.

Ką veiksite per Valentino dieną priklauso nuo to, ar seniai susitikinėjate ir kokios romantikos norėtųsi per meilės šventę. Dovanos gali būti įvairiausios – pradedant klasikinėmis raudonomis rožėmis jai į darbą, baigiant dovana ar romantiška vakariene namuose.

Jei tau patinka mergina, jei tu jai patinki, bet viskas dar tik prasideda, Valentino diena – puiki proga pakylėti santykius į kitą etapą. Pakviesk ją vakarienės, užsakyk romantišką kokteilį, o jei viskas eisis sklandžiai, paskui pakviesk ją namo išgerti dar po taurelę.

9. Neseniai pasakei „aš tave myliu“

Jei baigi pokalbį telefonu šiais neįprastais žodžiais, greičiausiai Valentino diena – pirma romantiška judviejų laukianti šventė. Tokiu atveju, ji tikrai apsidžiaugtų gavusi į darbą gėlių. Gėlių pardavėjai sako, kad daugiausia užsakymų sulaukiama vasario 11 d., taigi pasirūpink gėlių užsakymu anksčiau.

8. Susitikinėjate maždaug metus.

Atėjo laikas, kai medaus mėnesio nuotaika išblėso, mokotės vienas prie kito prisiderinti. Taigi dabar norite įsitikinti, kaip vienas kitam tiksite. Pasinaudokite proga ir kelioms dienoms dviese kur nors išvykite. Pravers paskutinės minutės pasiūlymai. Suardžius rutiną ir seksas vėl bus karštas, koks buvo pradžioje.

7. Abu esate įsitempę.

Įtampa darbe ar kitur gali paveikti net gražiausius santykius. Gali būti, kad jūsų merginai patiktų ramiai ir jaukiai praleisti šią dieną. Nors 57 proc. vyrų mano, kad būtent vyrai turi suplanuoti Valentino dieną, net 68 proc. mano, kad pora šią dieną turėtų planuoti kartu. Pateik merginai kelis galimus variantus, pavyzdžiui „pica, vynas ir masažas“, „išvyka į tavo norimą miestą“, „dovana nuo manęs“ (ir paklausk, ko ji nori).

6. Norite atgaivinti savo seksualinį gyvenimą.

Mylite vienas kitą, tačiau suprantama, kad kartais abiem norisi skirtingų dalykų, natūralu, kad seksualinis gyvenimas nebėra toks audringas kaip santykių pradžioje. Na bet nepakenktų įnešti į gyvenimą įvairovės. Gali pasiūlyti pagaminti Valentino dienos vakarienę, o vėliau palepinti ją vonia, masažu, filmu, na ir... pats supranti kuo.

5. Esate jaunavedžiai, likę be pinigų.

Vestuvės – nepigi šventė. Jei pernai susituokėte, greičiausiai vis dar kamšote spragas biudžete. Valentino dienos savaitgalį, kol ji užsiima namų ruoša, ištrauk vestuvių nuotraukas, iš anksto nupirk panašų į vestuvinį tortą, nupirk gėlių, šampano ir užrašyk jai atviruką Valentino dienos proga.

4. Išgyvenate sunkų laikotarpį.

Nepaisant to, kiek laiko esate kartu, santykiuose pasitaiko krizių. Jei šiuo metu kaip tik išgyvenate sunkų laikotarpį, parašyk savo merginai ilgą, atvirą laišką. Pasiūlyk nueiti į jūsų mėgstamą restoraną, išgerkite vyno, o tada įteik savo laišką – jis padės pradėti dialogą ir pagerinti jūsų draugystę ar santuoką.

3. Neseniai likai vienas.

Dauguma vyrų – net 78 proc. nesikrimstų, jei per Valentino dieną neturėtų poros. Bet jei neseniai išsiskyrei, šią dieną nesinorės būti vienam (o ir sekso norėsis), tai pasikviesk kokį vienišą draugą ir išvykite slidinėti, toliau nuo gatvių su gėlėmis ir širdelėmis. Galiausiai fizinis aktyvumas išeis į naudą.

2. Jums ne itin patinka Valentino diena.

Kai kurioms moterims nepatinka Valentino diena, joms mieliau kasdien, o ne tik vasario viduryje jausti vaikino dėmesį, švelnumą. Jei mergina sako, kad nejaučia noro švęsti Valentino dienos, turėk tai omenyje ir vietoje šventimo pasiūlyk jai savaitgalio išvyką.

1.Paskutinę akimirką prisiminei, kad šiandien - Valentino diena.

Nepanikuok. Ką daryti? Nusipirk gėlių parduotuvėje rožių žiedlapių, papuošk jais namus. Arba nusiųsk jai į darbą didelę gėlių puokštę ir pakviesk šventinės vakarienės, juk svarbiausia parodyti, kokia ji tau brangi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)