Jeremy Meekso šlovės valanda išaušo kai 2014 metų vasarą Stoktono (Kalifornijos valstija) miestelio, kuriame ir buvo sulaikytas Jeremy Meeksas, policijos pareigūnai jo nuotrauką patalpino savo skyriaus paskyroje socialiniame tinkle. Jų nuostabai nuotrauka ėmė sparčiai rinkti mygtuko „patinka“ paspaudimus - iš viso Jeremy Meekso atvaizdas surinko daugiau nei 100 tūkstančių „patinka“.

Jeremy Meeksą išgarsinusi nuotrauka. Vida Press nuotr.

Į vyro, kurį daugybė dailiosios lyties atstovių vadino „gražuoliuku nusikaltėliu“, nuotrauką dėmesį netrukus atkreipė ir mados industrijos atstovai. Agentūros „Blaze Modelz“ agentai net pareiškė, jog už grotų patekusiam vyrui galėtų parūpinti pelningus kontraktus su tokiais mados namais-gigantais kaip „Versace“ bei „Armani“, o tai reikštų nuo 15 iki 30 tūkstančių dolerių uždarbį. Mados industrijos ekspertai gyrė Jeremy Meekso tatuiruotes, kurios (o ypač – prie akies ištatuiruota ašara) atrodo „supermadingai ir seksualiai“.

Jeremy Meeksas. Vida Press nuotr.

Iš kalėjimo išėjusį Jeremy Meeksą pasitiko jo žmona Melissa ir trys jų vaikai. Laisvę atgavęs vyriškis tikino, jog pamėgins savo jėgas išmėginti modelio arba aktoriaus profesijoje.