Buvusi „Gelbėtojų“ žvaigždė teisme teigė, kad banko sąskaitoje turi mažiau nei 4000 dolerių ir nuolat ieško darbo.

Bet prieš pradėdami gailėti D. Hasselhoffo, pažiūrėkime į skaičius. Tinklapis „TMZ“ teigia, kad iš tiesų jis nėra bankrutavęs. Pranešama, kad 63-ejų metų aktorius per mėnesį uždirba 112 tūkst. dolerių, taigi per metus gauna 1.34 mln. O jo paties išlaidos siekia 66 tūkst. dolerių per mėnesį (arba 792 tūkst. per metus).

Net atmetus, kad per metus jis sumoka 252 tūkst. dolerių alimentų buvusiai žmonai P. Bach, jam turėtų likti apie 300 tūkst. dolerių. P. Bach teigimu, aktorius taip pat visame pasaulyje turi milijonų vertės nekilnojamojo ir kito turto.

Galime tik įtarti, kad daugybės pinigų reikia naujajai D. Hasselhoffo sužadėtinei Hayley Roberts. Duodama interviu laikraščiui „The Sun“, 36-erių H. Roberts dalinosi prisiminimais, kai dirbo pardavėja, pas ją užsuko aktorius. Ji paprašė su juo nusifotografuoti.

D. Hasselhoffas sutiko ir mainais paprašė jos numerio. H. Roberts pasakojo, kad per pirmąjį pasimatymą jie skrido į spa centrą Šveicarijos Alpėse. Nuo tada kartu jie keliauja po visą pasaulį.

Tačiau D. Hasselhoffo padėtis tikrai nėra tobula. Jis buvo priverstas atšaukti savo koncertinį turą po Europą, nes bilietų beveik niekas nepirko. Aktorius taip pat abejoja, kad naujas jo serialas „Hoff the Record“ sulauks didelės finansinės sėkmės. Todėl jis nuolat ieško naujų darbų.

D. Hasselhoffas vaidins naujame „Gelbėtojų“ filme, kuris turėtų pasirodyti kitą vasarą. Tikėkimės, kad filmas pasiseks ir aktoriui nebereikės kęsti skurdo.