Prieš dvikovos pradžią jos favoritu buvo laikomas Denisas Lebedevas – solidžią patirtį turintis 37 metų boksininkas iki susitikimo su Muratu Gasijevu buvo pelnęs 29 pergales ir patyręs 2 pralaimėjimus. Iš Vladikaukazo kilęs Muratas Gasijevas, dar vadinamas Geležiniu, iki šiol buvo laimėjęs visas 24 dvikovas, iš jų 17 – nokautu.

Desantininko įvaizdį pamėgęs (nors niekada šiose pajėgose netarnavo) Denisas Lebedevas aktyviai pradėjo kovą, tačiau Muratas Gasijevas, kuriam piešiama itin šviesi ateitis, atsilaikė, o paskui ir pats perėmė iniciatyvą. Dvikova, kurią Maskvos „Megasport“ arenoje stebėjo keliolika tūkstančių žiūrovų, galėjo baigtis penktame raunde, kai stiprus Murato Gasijevo smūgis pataikė Denisui Lebedevui į kepenis ir pakirto jį. Vis dėlto nokautą patyrusi Baltoji Gulbė (taip populiariai vadinamas Denisas Lebedevas) sugebėjo pakilti nuo ringo grindų ir tęsti kovą.

Įtemptą, azartišką ir kvapą gniaužiančią dvylika raundų trukusią kovą taškais laimėjo Kaukazo Geležinis, pratęsęs savo nepralaimėtų dvikovų seriją ir pirmą kartą laimėjęs čempiono diržą.