2012 metais Amerikoje kilo didžiulė triukšmo banga, kuomet „Gawker“ patalpino kelių sekundžių trukmės vaizdo įrašą, kuriame intymioje situacijoje buvo užfiksuotas Hulkas Hoganas ir jo buvusio gero bičiulio, radijo didžėjaus Toddo Clemo, dar žinomo kaip „Bubba the Love Sponge“ tuometinės žmona Heather Clem.

Hulkas Hoganas, kuris tvirtina, kad sekso scenos įrašas (dabar jau išimtas iš tinklapio) grubiai pažeidė jo teisę į privatų gyvenimą, iš „Gawker“ siekia prisiteisti kosminio dydžio sumą – 100 milijonų dolerių. „Gawker“ savo ruožtu tvirtina, kad filmuota medžiaga gauta teisėtu keliu, ir publikuota ji buvo papildant Hulko Hogano pasakojimus apie savo seksualinį gyvenimą – imtynininkas apie tai atviravo duodamas interviu skandalingam radijo didžėjui Howardui Sternui, ne vienas rašinys šia tema buvo pasirodęs įvairiose žiniasklaidos priemonėse. „Gawker“ atstovai tvirtina, jog jie tik prisidėjo prie viešos diskusijos, tik štai imtynininkui nepatiko, kaip tai buvo padaryta.

Trumputę vaizdo ištrauką matę komentatoriai pastebi, kad tai, ką jie išvydo skandalingame vaizdo įraše, juos maloniai nustebino. Hulkas Hoganas čia nesielgia kaip ringe – neplėšo marškinėlių ir nedaužo galvos, priešingai, lovoje atrodo kaip paprastas žmogus ir mandagiai elgiasi su moterimi.

Toddas "Bubba" Clemas su žmona Heather Clem. Vida Press nuotr.

Hulkas Hoganas pasakojo, jog lovoje su gero bičiulio žmona atsidūrė Toddo Clemo iniciatyva – šis, esą, ne kartą buvo užsiminęs, jog jo sutuoktinė norėtų pajusti, ką reiškia imtynininkas lovoje, o ir jis pats tam neprieštarautų. Tačiau bičiulis nebuvo užsiminęs, jog scena miegamajame bus užfiksuota stebėjimo kamerų. Vaizdo įrašas buvo padarytas tarp 2006-2007 metų, o tinklapyje „Gawker“ publikuotas 2012-aisiais, kuomet Toddas Clemas jau buvo išsiskyręs su savo žmona. Įrašą į redakciją atsiuntė anonimas, o už jį „Gawker“ nesumokėjo nė cento.

Pikantiško vaizdo įrašo pasirodymas sukrėtė Hulką Hoganą – jis apkaltino Bubbą nutekinus vaizdo įrašą ir tvirtino, kad radijo didžėjus jam niekada nebebus draugas, nepaisant to fakto, jog Bubba yra jo sūnaus krikštatėvis. Ir nors Bubba viešai atsiprašė Hulko Hogano, tačiau vargu, ar tai padės jiems atnaujinti draugiškus santykius.