Šiandien Eddie Irvine'ui, karjerą „Formulės-1” lenktynėse baigusio 2002 m., jau yra 49-eri, tačiau pleibojaus dvasia niekur nedingo. Apie tai galima spręsti iš fotonaujienų agentūras pasiekusių paparacių nuotraukų, kuriose buvęs lenktynininkas užfiksuotas smagiai leidžiantis laiką pusnuogių gražuolių draugijoje savo jachtoje, plaukiojančioje Viduržemio jūroje netoli Italijos Portofino kurorto.

Eddie Irvine'o poilsis jachtoje. Vida Press nuotr.

Beje, panašius vaizdelius paparaciai užfiksavo ir praėjusias metais – matyt buvusiam lenktynininkui jau tapo tradicija šiltas vasaros dieneles leisti seksualių merginų, pgal savo amžių tinkančių jam į dukras, apsuptyje.

Eddie Irvine'o draugių sąraše galima išvysi net ir garsiosios „gelbėtojos“ Pamelos Anderson pavardę, tačiau pats lentynininkas savo gyvenimo moterimi gali vadinti Marią Drummond, santykiai su kuria jam padovanojo dukrą. Greitį, azartą ir moteris dievinantis lenktynių asas viename interviu net prisipažino, jog dukters gimimas tapo geriausiu įvykiu jo gyvenime, nepaisant to, kad jis nėra didelis kūdikių mylėtojas.