B. Vanagas atskleis apie ką važiuodami mašinoje kalbėdavosi su šturmanu, lenku Sebastianu Rozwadowskiu. „Gyvenime reikia daryti, tai ką moki. Ir aš labai viliuosi, kad aš darau tai, ką moku. Ne veltui šitam sportui esu atidavęs jau 20 metų. Smagu, kad žmonėms įdomu ką mes darome“, – džiaugsis lenktynininkas.

Laidos studijoje viešėjęs B. Vanagas atskleis, kad laiko vyriškiems pokalbiams šiame ralyje – nedaug. „Važiuojant maksimaliu greičiu dėmesio koncentracija yra labai didelė, tai mes tuo metu nešnekame. Bet kai į bivaką važiuojame, tai temų yra daug. Apie Lenkiją dabar žinau daug, o jis – apie Lietuvą“, – rytoj laidoje „Svogūnų Lietuva“ apie laiką, leidžiamą su šturmanu pasakos B. Vanagas.

Apdovanojimu „Dykumų svogūnas“ pagerbtas B. Vanagas laidoje prisimins ir Dakaro ralio kelyje pasipainiojusią karvę, kuri staiga išbėgusi pastojo kelią 150 kilometrų per valandą greičiu lekiančiam lenktynininko automobiliui, rašoma pranešime žiniasklaidai.

B. Vanagas sako, kad šis susidūrimas galėjo baigtis didele nelaime: „Ta karvė tapo tikrai populiari. Tą dieną jos buvo trys. Mano buvo pati fatališkiausia. Bet aš į ją nepataikiau, ji gyva ir sveika. Bet tam, kad išvengti susidūrimo, turėjau nusukti nuo kelio į griovį ir mes sudaužėme automobilį. Vakare labai džiaugiausi, kad į ją nepataikiau, nes galbūt čia jau nebesėdėčiau“.

Lenktynininkas ne tik papasakos apie Dakaro ralį, atskleis, kad visiškai nemoka gaminti maisto, bet ir vienam iš laidos vedėjų Antanui Nedzinskui patars, kaip reikia elgtis su moterimis: „Per gyvenimą supratau, kad stiprioji lytis yra ne vyrai. Taip, kad nekovokite su jomis ir viskas bus gerai.“