Tačiau tai nereiškia, kad 61 metų komiko aistra išblėso ir jis nusprendė atsisveikinti su savo ilgus metus kaupta kolekcija – Jerry Seinfeldas ir toliau lieka daugiau nei trisdešimties retro automobilių savininku, kurie saugomi specialiai rekonstruotame (remonto darbai kainavo 1,4 mln. dolerių) dviejų aukštų garaže Manhetene.

Jerry Seinfeldas. Vida Press nuotr.

Jerry Seinfeldas yra pagarsėjęs „Porsche“ fanatikas – didžiąją jo koekcijos dalį sudaro būtent „poršai“. Jo kolekcijoje galima išvysti įvairiaspalvius „Porsche Boxter“, įvairių metų laidos „Porsche 911”, o taip pat legendomis apipintą 1955 metų laidos „Porsche 550 Spyder” - vairuodamas tokio pačio modelio ir tokios pačios spalvos automobilį 1955 metais avarijoje žuvo populiarus aktorius Jamesas Deanas.

Net rinkdamas vestuvinę dovaną savo žmonai Jerry Seinfeldas neatsispyrė „Porsche“ magijai ir padovanojo mylimajai 40 tūkst. dolerių kainavusį 1958-ųjų laidos „Porsche 1600 Speedster”.

Rinkti retro automobilių kolekciją ir ją išlaikyti yra brangus malonumas, tačiau vienas populiariausių Amerikos komikų gali sau tą leisti: 1998 metais jis „Forbes” reitinge net buvo užėmęs pirmąją vietą turtingiausių įžymybių sąraše - jo turtas tada buvo įvertintas 267 milijonais dolerių.