Koncertuodamas Londone 42 metų dainininkas privertė iš malonumo spiegti į koncertą susirinkusias dailiosios lyties atstoves, kuomet atlikęs pora vikrių judesių rankomis, nusmaukė kelnes ir publikai pademonstravo savo juodas trumpikes, papuoštas riaumojančio tigro atvaizdu.

Robbie Williamsas. 2016 m. Vida Press nuotr.

Tokias pačias kelnaites Robbie Williamsas vilkėjo ir 2000-aisias, kuomet buvo sukurtas jo vaizdo klipas “Rock DJ”. Jame tuomet vos 26 metų dainininkas atrodė iš tiesų taip, jog be vargo būtų sutirpdęs planetos gražuolių širdis: raumeningas jaunas vyras vaizdo klipe nusiplėšia marškinėlius, į šoną nusispiria džinsus ir aplink besisukinėjančių dailių merginų būryje šoka vilkėdamas vien juodas kelnaites su riaumojančio tigro atvaizdu.

Tačiau tai buvo prieš šešiolika metų – dabar gi bėgantys metai paliko pėdsakus jo veide ir kūne, nors humoro jausmas, ko gero, išliko toks pats. Mokėjimas pasišaipyti pačiam iš savęs turėtų jam padėti – mat jau dabar internete netyla juokeliai, jog Robbie Williamsas visus šešiolika metų tik ir vilkėjo vaizdo klipe išgarsintas trumpikes su tigro atvaizdu.

Robbie Williamsas. 2000 m. Youtube nuotr.