Tačiau nors nuogas tavo kūnas nekelia jai tokio paties jaudulio, koks kyla tau pamačius ją nuogą, gali būti tikras, kad ji ne mažiau dėmesio skiria tavęs įvertinimui, rašo leidinys „Men's Health“.
„Tyrimai, analizuojantys akių judesį, atskleidžia, kad moterys tiria vyro kūną ne mažiau nei tai daro vyrai, žiūrėdami į moterį,“ – teigia straipsnių apie seksą autorė Tracey Cox. Taigi, kai nusimeti drabužius jos akivaizdoje, galvok apie tai:

1. Ji apžiūri tavo rankas – ypač nagus.

Tai dažniausiai įvyksta dar prieš tau nusirengiant, tačiau kai tavo rankos ją apglėbia, žinoma, ji ištyrinėja tavo rankas ir nagus dar kartą. Ar viskas švaru? „Daugelis moterų mano, kad vaikinų rankos yra seksualios. Mes įsivaizduojame jas ant mūsų kūnų ir tai gali mus užvesti arba atstumti, priklausomai nuo to, kaip jos atrodo,“ – teigia Jennifer Landa, dirbanti Orlande įsikūrusioje įmonėje „BodyLogicMD“. Taigi rūpinkis savo nagų ir rankų išvaizda!

2. Ji žiūri ne tik į tavo rankų, bet taip pat į tavo kojų nagus.

„Mes galbūt nematome dažnai tavo pėdų, kai metų laikas – ne vasara, tačiau šiurkščios pėdos nekelia malonumo lovoje,“ – teigia J. Landa. Tad pagalvok apie pedikiūrą arba namie susitvarkyk kojas – patepęs šiurkščias kojų vietas kokosų aliejumi gali sulaukti puikių rezultatų.

3. Ji apžiūri, ar nesi per daug apžėlęs.

Ar apsikarpai, ar nusiskuti, ar leidi viskam želti laisvai? „Daugelis moterų šiais laikais tikisi šiek tiek mažiau plaukų toje vietoje. Tai gali palengvinti pasiekiamumą, taip pat padidinti jautrumą,“ – sako J. Landa.

4. Jai rūpi, kokius apatinius išsirinkai.

Moterims patinka tam tikri vaikino apatiniai, taip pat kaip ir tau patinka matyti ją apsirengusią vienos ar kitos rūšies apatiniais. „Kai kurioms iš mūsų patinka trumpikės, kai kurioms – aptempti šortukai, tačiau dažniausiai mums patinka vieno tipo apatiniai, – teigia J. Landa. – Jeigu nori žinoti, kaip geriausiai padaryti įspūdį savo damai pasirenkant vienus ar kitus apatiniais, paklausk jos, kokie jai patinka.“

5. Ji tikisi, kad maloniai kvepėsi.

Jeigu esi protingas, pasinaudosi šiuo patarimu. „Smegenų dalis, atsakinga už emocijas, yra labai arti prie tos, kuri yra atsakinga už užuostus kvapus, – sako J. Landa. – Neseniai atliktas smegenų tyrimas padėjo išsiaiškinti, kad už emocijas atsakinga smegenų dalis atliko didelį vaidmenį seksualume. Kvapai ir seksas yra itin susiję, taigi leisk jai išrinkti kvepalus tau, kuriai pasikvėpinęs atrodysi jai seksualesnis lovoje.“

Tačiau visiškai neužgožk savo natūralaus kvapo. „Feromonai yra labai svarbūs, kad moterys pajustų trauką tau, – pastebi sekso ir santykių ekspertė Wendy Walsh. - Kai žmonės poruojasi, jų imuninės sistemos susiderina ir sukuria stipresnes ateities kartoms.“ Taigi moteris jaus trauką vyrui, kuris biologiškai kvepia jai gerai. Prausdamasis ir išsitepdamas odekolonu paslėpsi savo natūralų kvapą, o tai gali sumažinti jos potraukį tau. „Jeigu tinkamai nekvepėsi, jai nekils potraukio,“ – sako W. Walsh.

6. Ji galvoja apie tai, kaip atrodo.

Kai tik nusimetate rūbus, ji stebi tavo reakciją matant nuogą jos kūną. „Tai rūpi jai labiau nei bet kas kitas, – sako T. Cox. – Teisingas atsakymas yra tavo akys, geidulingai keliaujančios jos kūnu, ir patenkinta tavo veido išraiška.“ Taip pat privalai kalbėti! „Geriausias dalykas, kurį gali padaryti vaikinas – tai pasakyti seksualų komentarą ir taip ją pamaloninti, – sako J. Landa. – Taip gali sulaukti komplimento ir pats!“

7. Ji norėtų, kad šviesa nebūtų tokia ryški.

Jeigu abu norite jaustis patogiai, išmėginkite žvakę arba pridenkite šviestuvą. Niekas nesijaučia pasitikintis savimi ir seksualus ryškioje šviesoje. Tačiau visiška tamsa – irgi ne išeitis, juk norite vienas kitą ištyrinėti!

8. Ji stebi, ar tu patiri erekciją.

Ji nori žinoti, kad tave jaudina. „Jeigu tu nepatiri erekcijos, ji kaltins tik save,“ – sako T. Cox. Jeigu nieko apačioje nevyksta, nusijuok ir pasakyk: „Palauk dar!“ Taip ją įtikinsi, kad taip yra tiesiog dėl to, kad esi šiek tiek įsitempęs, siūlo T. Cox.

9. Ji bando įvertinti tavo penio dydį.

Ar dydis svarbu? 2013 m. tyrime, išspausdintame žurnale „Proceedings of the National Academy of Science“, teigiama, kad taip. Tačiau ir kiti faktoriai, tokie kaip aukštis, kūno forma ir glebus penis, veikė moterų atsakymus. Taigi atsipalaiduok – ne tik dydis svarbu. „Netiesa, kad moterys myli vyrus dideliais peniais. Tai dažnai seksą paverčia skausmingu ir nepatogiu, – sako T. Cox. – Jeigu tavo vyriškas pasididžiavimas – vidutinio dydžio, jauskis užtikrintu. Netgi jeigu turi nedidelį penį, nepanikuok.“

10. Ji skiria dėmesį detalėms.

Atsimeni, ką mes sakėme apie Bradą Pittą? Iš dalies pajuokavome: „Moterims geriau sekasi įsidėmėti detales nei vyrams. Tikriausiai ji pastebės tą apgamą ant tavo nugaros, įdegio linijas, tavo kelius,“ – sako T. Cox. Tačiau ji bus atlaidesnė nei manai: „Moteris labiau domina veidai nei kūnai, taigi ji įsimyli ne vyro kūną, o kas slypi viduje.“

11. Ji galvoja: „Ar esi pakankamai vyriškas kad mane paimtum?“

Moterys myli gerus vyrus kasdieniame gyvenime, tačiau dažnai nori stipraus, dominuojančio vyro miegamajame, sako W. Walsh. Taigi šiuo metu ji tai mėgina išsiaiškinti. „Stiprus seksas yra dažniausia seksualinė fantazija tarp įvairių kultūrų moterų“, – pastebi W. Walsh. Tad kai kitą kartą atliksi oralinį seksą, laikyk jos klubus stipriai – taip, kad ji negalėtų pajudėti. Tai ją tikrai labai sujaudins!

12. Jai įdomu, ar kalbėsiesi su ja apie seksą.

Svarbiausia kūno dalis lovoje yra jo burna, sako W. Walsh. Jai įdomu, ar tu norėsi klausti ir kalbėti apie jos fantazijas arba apie tai, kas jai patinka ir kaip ji jaučiasi. Kuo labiau moteris jaučiasi įsipareigojusi ir trokštama, tuo labiau ji jaučiasi susijaudinusi, sako W. Walsh.

13. Jai įdomu, ar neplatini lytiniu keliu plintančių ligų.

Nepykite, vaikinai, tačiau moterys visada dėl to nerimauja. „Daugelis moterų yra girdėjusios, kad vienas iš keturių vyrų nešioja chlamidijų bakterijų, kurios gali sukelti gimdos kaklelio vėžį moterims,“ – teigia W. Walsh. Ji norėtų žinoti, ar gali su tavimi kalbėti apie apsauginių priemonių naudojimą arba apie galimybę išsitirti dėl šių bakterijų. Jums pasikalbėjus apie tai prieš seksą, ji sekso metu tikrai bus labiau atsipalaidavusi.

14. Ji jaučia tavo pasitikėjimą savimi.

Padaryk geriausią, ką gali: „Vyrai, kurie atrodo arba elgiasi taip, tarsi užtikrintai mokėtų elgtis su moters kūnu, moterims atrodo labai seksualūs,“ – sako sekso ekspertė Devi Ward.

15. Ji ieško akių kontakto.

Jai tai pateiks atsakymą į klausimą, ar esi čia ir dabar kartu su ja, sako D. Ward: „Ar nori jos? Ar tavo akyse dega aistros ir alkio ugnelė, ar tavo žvilgsnis yra apsiblausęs?“