Pateiksime pačias keisčiausias sekso rekomendacijas, paimtas iš leidinių „Marie Claire”, „Women’s Health” bei dar kelių. Perspėjimas: nebandykite pakartoti šių triukų, kai kurie jų – pavojingi.

Gundymo menas

Vyras bus visas tavo, jei tinkamai jį erotiškai nuteiksi, rašo moterų žurnalų autoriai. Tai tiesa, tačiau kaip tai pasiekti? Štai kaip: „Kai jis jau pakeliui namo iš darbo, pradėkite save palengva pamaloninti. Tuo metu „netyčia” jam paskambinkite. Jūsų „ooo” ir „aaa” jam sukels norą kuo greičiau grįžti namo ir prisijungti prie jūsų”.

„Pasidarykite laikiną tatuiruotę su jo vardu aplink savo spenelius. Atsitiktinai pademonstruokite šį užrašą pasilenkdama su pusiau prasegta palaidine.”

„Ruoškite vakarienę pusiau nuoga. Užsitepkite nedidelį kiekį pomidorų padažo ant savo spenelių (tik ne perdaug aštraus), o po to paprašykite jo paskanauti ir pasakyti, ar ne per aštrus”.

Jo anatomija

Moterų žurnalų redaktorių manymu, skaitytojoms verta atminti: elgesys bei rūpinimasis vyro kūnu – tai tikras menas, reikia pasitelkti visą savo fantaziją, kad nepasirodytumei nepatyrusi.
„Nusipirkite valgomųjų dažų. Panardinkite į dažus savo krūtinę. Švelniais judesiais lieskite ja jo nuogą kūną. Po to nulaižykite likusias dėmes nuo jo kūno.”

„Daugelis moterų daro klaidą savo pernelyg švelniu elgesiu su vyro peniu. Paimkite jį viena ranka, kita – šiek tiek pliaukštelėkite jį. Galima jį patampyti pirmyn ir atgal, tarsi žaistumėte su teniso kamuoliuku, taip pat galite šiek tiek įžnybti”.

„Pakramtykite gabaliuką mango, po to burna apžiokite jo varpą. Galima naudoti ir kitus vaisius, tačiau venkite perdaug rūgščių, jie gali graužti organą”.

Malonumų medžioklė 

Kiekvienas yra savo orgazmo kalvis, sako moterų žurnalų autoriai. Planas toks: „Paprašykite jo drugelio bučinio. Tegul savo blakstienomis pakutena jūsų krūtinę. Geriau jos apatinę dalį – ji jautresnė”.

„Apvyniokite polietileno plėvele savo kūną. Tegul jis jus liečia – prislopinti lytėjimo pojūčiai yra neįtikėtini”.

„Paimkite mažą saujelę monetų, išplaukite jas ir valandai padėkite į šaldytuvą. Paprašykite jo patepti jūsų intymias vietas šildančiu lubrikantu. Padėkite ant viršaus monetas (tik iš išorės). Šilumos ir šalčio derinys suteiks ypatingų pojūčių.”

Truputis BDSM

Po didžiulio pasisekimo sulaukusių „50 pilkų atspalvių” knygos ir jos ekranizacijos moterų žurnalai vis dažniau publikuoja erotiškas rekomendacijas tiems, kas norėtų išbandyti grubesnį seksą, tačiau nežino, nuo ko pradėti.

„Panaudokite paprastą šakutę meilės žaidimams. Spauskite su šiuo įrankiu jo odą pačiose jautriausiose vietose: sėdmenis, krūtinės raumenis bei šlaunis”.

„Pažaiskite su juo viktoriną: paprašykite jo atspėti jūsų mėgstamiausią gėlę, filmą ir taip toliau. Jei atspėja – jis nusipelno 10 sekundžių oralinio sekso. Jei atsakymas klaidingas, išpilkite ant jo krūtinės karštą vašką (naudokite žvakę masažams, ji nenudegina)”.

„Pozicijoje „moteris viršuje” pirštais suspauskite jo ausų kaušelius. Laikykite juos ir judėkite pirmyn atgal.”