Kasdienius darbo rūbus stilingomis džinsinėmis prijuostėmis pakeitęs parduotuvių personalas jau kurį laiką pasitinka parduotuvių lankytojus, rašoma pranešime spaudai.

„Norėjome kitokio įvaizdžio, kad tai išskirtų mūsų konsultantus iš įprastinių parduotuvių konsultantų, siekėme pateikti jų aprangą kaip išskirtinį parduotuvės akcentą ir iš dalies taip kurti kitokį, ekspertišką parduotuvės įvaizdį. Kadangi pasižymime išskirtiniu dėmesiu darbuotojams, norėjome sukurti vertę darbuotojams, kad jie jaustųsi gerai, žinodami, jog dėvi specialiai jiems dizainerės sukurtą aprangą“, – sprendimą papuošti įmonės darbuotojus vardiniais drabužiais komentavo parduotuvių tinklo direktorė Almena Dankienė.

Funkcionalumas, praktiškumas ir stilius – suderinusi šiuos tris elementus, dizainerė D. Vapsvė parduotuvės konsultantėms pasiūlė išties dėmesį patraukiančius stilingus drabužius. „Buvo pasūlyti penki skirtingi modeliai. Darbuotojoms iš pradžių buvo parodyti drabužių eskizai. Jos išsirinko būtent šį variantą“, -pasakojo dizainerė.

Anot žinomos kūrėjos, tai kiek nestandartinis darbo aprangos variantas – jam buvo naudojamas džinsas. „Ko gero, tai labiausiai ir patraukė merginų akį. Pavyko sukurti pusiau prijuostę, pusiau laisvalaikio drabužį. Dabar merginos atrodo pakankamai stilingai“, – bendradarbiavimo rezultatu džiaugėsi dizainerė.

Drabužiai pasižymi ne tik išskirtiniu sukirpimu, juos pagyvina ir masyvus užtrauktukai bei guminės petnešos. „Tai irgi yra nestandartas. Jos yra reguliuojamos ir tinka bet kokio ūgio moteriai. Yra ilgas diržas, kuris apjuosia bet kokio sudėjimo moterį“, – šypsojosi dizainerė.

Ne vieną daug dėmesio sulaukusią kolekciją pristačiusi dizainerė teigė, kad džinsinis audinys buvo pasirinktas neatsitiktinai. „Tai kasdieniam trynimui skirtas daiktas. Tai bene puikiausias audinys kurti darbo drabužius. Jis labai sunkiai sudėvimas. Prijuostės tarnauti turėtų ilgai, spalva taip pat nesikeis. Turėtų būti dar ilgai įdomus ir madingas“, – sakė D. Vapsvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)