Tad būtų gražu jaunavedžiams padėkoti svečiams. Tai neturėtų būti brangios dovanos, tiesiog užtektų mielų ir su meile dovanotų smulkmenėlių, kurios geriausiai tiktų, jei būtų gamintos Jūsų pačių rankomis.

Taip svečiams parodysite savo dėmesį ir dėkingumą, kad dalyvavo Jūsų laimės šventėje. Žinoma, tai nėra būtina prievolė, tačiau, manau, daugelis svečių būtų gana maloniai nustebę.

Per savo šventę, visiems svečiams dovanojome stiklainėlius su medumi ir migdolais. Sakote, kad jau nuvalkiota idėja? Galbūt. Bet man labai gražiai susisiejo padėkos žodis su būtent tokia dovanėle. Žinote kodėl? Nes migdolai turi savitą reikšmę vestuvėse: jie simbolizuoja sveikatą, vaikus, laimę, ilgaamžiškumą ir turtus.

Nors šie palinkėjimai dažniausiai skirti jaunavedžiams, tačiau dovanodami tokias dovanėles, visų šių gyvenimo prieskonių jaunavedžiai palinki savo svečiams ir prižada, kad jų netrūks ir jų naujame šeimyniniame gyvenime.

Svečiai dažniausiai būna maloniai nustebę. Daugelis sako, jog tai buvo skaniausias medus, kokį teko kada ragauti. Laimingi svečiai - laimingi janavedžiai!

Žinoma, yra įvairiausių ir kitų idėjų, kuriomis galite visus pradžiuginti. Dovanos gali būti derintos prie šventės spalvos ar temos. Ar tiesiog jose gali atsispindėti Jūsų inicialai. Jeigu Jūsų vestuvių spalva raudona, ar nebūtų gražu įteikti svečiams būtent šios spalvos meilės eleksyro? Štai Jums vienas iš galimų receptų tokiai dovanėliai:

1. Jeigu Jūsų buteliuko talpa 250 ml reikės 50 ml bet kokio mėgstamo alkoholinio gėrimo.

2. 100 ml apelsinų sulčių.

3. 100 ml spanguolių sulčių.

4. Šlakelis bet kokio sirupo pagal skonį: braškinis, vyšninis, avietinis, apelsininis ir pan.

Štai, meilės eleksyras pagamintas. Savo nuožiūra galite papuošti buteliuką, kad atrodytų būtent taip, kaip įsivaizduojate.

Taip pat galite pridėti etiketą, kurioje bus surašyta šio eleksyro sudėtis, o ji gali būti įvairi: laimė, meilė, supratingumas, švelnumas ir panašiai. Tiesiog viskas, ko norėtumėte palinkti savo svečiams.

Puiki idėja įsigyti momentinį fotoaparatą, pasidaryti nuotrauką su kiekvienu svečiu šventės metu ir jam padovanoti akimirką iš šios nuostabios dienos.

O gal Jūsų vestuvės vasara, kai labai karšta? Tuomet dovanokite moterims vėduokles, bus praktiška dovana visą vakarą ir gražus atsiminimas, o vyrams galite dovanoti rinkinukus: mažas buteliukas alkoholinio gėrimo ir skardinė pepsi ar kolos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt