Šį sezoną madingi drąsūs skirtingų ilgių kirpimai. Jei tai klasikinis kare kirpimas, tai būtinai ekstremalių ilgių derinys.

Eglė Saunorytė - Kinderienė
Išlieka madingi ilgi plaukai, tačiau juose taip pat vyrauja netikėti sprendimai, pvz., nutrumpinamas vienas iš smilkinių. Klasikos variacijos - tai sasono ir pankiško stiliaus deriniai, kurie pakankamai stebina, tačiau nuteikia žaismingai.

Plaukų dažymo srityje - tikras sprogimas. Tad apsilankiusios pas savo stilistą būkite drąsios.

shutterstock.com nuotr.

Matomi netikėčiausi spalvų deriniai, inkliuzai, įvairiausių geometrinių formų - trikampių, ovalų masyvios sruogos kirpčių srityje. Smilkinio zonoje sukuriamas netikėtumas. Gali būti neiššaukiančios bazinės spalvos su vienu masyviu ypač ryškiu elementu.

shutterstock.com nuotr.

Jei jūsų plaukai juodi, vasarai galite juos papuošti juodai mėlynu atspalviu, o minėtą sruogą nepabijokite nudažyti ryškiai mėlyna ir žalios spalvos gama. Suderinus dažymą su kirpimu, turėsite nepakartojamą žaismą. Judant plaukams įterptos sruogų spalvos persidengs, atsiras nenusakomos spalvos žaismas.

ukhairdressers.com nuotr.

Šiltų atspalvių blondinėms galima drąsiai eksperimentuoti su vario ir rašalo mėlynumo elementais.

shutterstock.com nuotr.

Šokoladinių spalvų mėgėjoms prie jų mėgstamos bazinės spalvos galimas raudonų ir oranžiniu spalvų žaismas.

Na, o blondinėms teks vasaros sezonui pasirūpinti vientisa tobulų atspalvių išpuoselėta spalva.

Sušukavimai vasarą natūralūs, neišdidinti, sudarantys švarios ir išpuoselėtos šukuosenos įvaizdį.

Vyrų kirpimų tendencijos su užuominomis į seniai pamirštą klasiką. Norintiems eksperimentuoti su savo įvaizdžiu stipriosios lyties atstovams plaukų madų pasaulis siūlo nevengti dažymu. Madingi ekstremaliai šviesių šaltų spalvų atspalviai. Patariu nebijoti eksperimentuoti, transformuojant vieną kirpimą į daugybę variacijų skirtingai sušukuojant.

Tad vasarą būkime ryškesni. Nepamirškime plaukų apsaugos priemonių. Eksperimentuokime ir mėgaukimės visais vasaros malonumais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)