Vienų sėkmingiausių britų prekinių ženklų – „Virgin“ imperijos ir aukštosios mados dizaino namų, savininkai sutarė dėl ilgalaikės partnerystės, visiškai pakeisiančios visiems jau iš tolo atpažįstamas VA eilutes. Pranešama, kad naujoji uniforma bus kompanijai tradicinės raudonos spalvos. Moterims – patogūs, dviejų dalių, ryškiai raudoni, itin elegantiško silueto kostiumėliai, suveržti ties juosmeniu, vyrams – trijų dalių sodrios bordo spalvos kostiumai.

Kompanijos prezidentas R. Bransonas pasakoja, kad naujų uniformų stilių jis patikėjo sukurti V. Westwood todėl, kad ji kaip ir „Virgin“ imperija – nuolat ieško nuotykių, nebijo iššūkių ir yra įsimintina.

VA turi ryškią dvasią ir nuolat stengiasi išsiskirti iš minios. Dabartinės mūsų uniformos nesikeitė jau 10 metų ir pastebėjome, kad jas pradėjo kopijuoti kitos oro linijos. Norėjome dirbti su žmogumi, kuris, kaip ir mes, supranta nuotykių poreikį ir stengiasi kurti tai, kas būtų nepamirštama“, – tikino „Virgin“ kompanijos įkūrėjas ir vadovas R. Bransonas.

Sulaukusi pasiūlymo kurti naująsias VA uniformas ilgai negalvojo ir garsi dizainerė: „Kuriu drabužius, kurie padėtų žmogui atskleisti jo asmenybę. Mano drabužiai padeda jaustis prabangiau, šiuolaikiškiau, moteriškiau. Svarbiausias dalykas – aš visada siekiau dirbti su kuo natūralesnėmis medžiagomis, o darbas su VA man padėjo atrasti dar daugiau ekologiškų audinių.“

V. Westwood pasirūpino netgi ekologiškų krepšių, kuriuos naudos neskraidantis VA personalas, dizainu ir gamyba. Jie bus sukurti iš perdirbtos drobės, nepanaudotų odos atraižų ir perdirbto vario, gaminamo Nairobyje, Afrikoje lūšnynuose.

Garsios dizainerės kūriniais – naujosiomis uniformomis pasipuoš daugiau nei 7500 kompanijos darbuotojų – nuo stiuardesių, lėktuvų pilotų, kitų lėktuvo įgulos narių iki „Clubhouse“ personalo ir „Virgin Holidays“ komandos narių.

Birželio 2 d. R. Bransonas lankysis Lietuvoje ir skaitys pranešimą didžiausiame lyderystės forume Rytų Europoje „Forum One“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)