Mergina jau kuris laikas yra Youtube kanalo blogerė ir savo idėjomis bei darbais dalinasi su ištikimais jos sekėjais. Turinti daugiau nei 2 milijonus puslapio prenumeratorių, Kandee gyvenime dirba visažiste. Ji atlieka makiažą garsiausiems Amerikos atlikėjams bei aktoriams. Jos darbų įvairovė prasideda lėlės Barbės įvaizdžiu, o baigiasi Edvardo Žirkliarankio karnavaliniu makiažu ar Angelinos Jolie veido kopija.

2008-aisiais tapusi tinklaraštininke, Kandee į Youtube patalpino savo pirmąjį video vaizdelį, kuris buvo apie motinystę. Vėliau moteris nusprendė rašyti ir filmuoti apie makiažo ir mados idėjas. Savo kanalo paskyroje moteris jums parodys kaip pavirsti į animacinio filmo personažus, kaip pakeisti veido kontūrus, kaip tapti identiškai atrodančia holivudo žvaigžde ir dar daugiau.

Būdama užsivertusi darbais internete, Kandee taip pat yra keturių vaikučių mama. Tai yra išskirtinis, dėmesio vertas, itin darbščios moters pavyzdys. Daugiavaikė mama savo tinklapyje dalinosi video vaizdeliu, kurį jai sukūrė jos vienas iš gerbėjų. „Negalėjau sulaikyti ašarų“ – neslėpė Kandee.

Internete taip pat galima rasti ir kitą jos tinklapį Kandeeland, kuriame yra viskas skirta mažiesiems internautams ir jų tėveliams. Nuo Nutellos skonio karšto šokolado recepto iki paprastų vaikiškų animacinių personažų makiažo idėjų.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!