Kultūros naktį norinčiųjų pradėti ne leidimo miegoti rašymu, o keičiantis drabužiais atsirado net tarp vaikinų. Stiliaus medžiotojai mainė džinsus, sukneles, marškinius, papuošalus į kitų drabužių keitimosi akcijos „Mainų spinta“ dalyvių atneštus rūbus. 21 val. įleidus visus dalyvius, tarp kabyklų mainai įvyko žaibiškai - per keletą minučių nuo pakabų buvo nušluota dauguma keitimuisi atiduotų rūbų.

"Pirkau palaidinę vienai svarbiai progai, tačiau tąsyk paskutinę minutę persigalvojau ir apsirengiau kitą rūbelį, o ši taip ir liko komodos patamsyje... Tad atnešiau ir ant kabyklos radau iškart į akį kritusį sijoną, priimsiu jį į savo drabužinę ir, pasižadu, vilksiuosi dažniau nei tą palaidinę“, - naujai atrastu drabužiu džiaugėsi Agnė.

Atnešus tris drabužius, pasiimti buvo galima taip pat tris (jei du, tai du, vieną, tai vieną...), o mainų akcijos dalyvius „Coffee Inn“ vaišino kava. Nebenešiojamų rūbų keitimosi vakarą surengė portalas manodrabuziai.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)