Manote, kad vienspalviškumas yra monotoniškas? Pagalvokite dar kartą. “Kūno spalva tinka visiems ir yra neįtikėtinai seksuali. Ji paryškina tikrąjį moters grožį ir leidžia jam atsiskleisti,” teigia makiažo specialistė Bobbi Brown, kuri kūrė makiažą Bruce ir Matthew Williamson kolekcijoms.

Papildomi taškai: kadangi kūno spalvos makiažas yra paremtas neutraliomis spalvomis, galite būti ramūs, kad jis papildys visą jūsų rudens garderobą ir suteiks jums žavingumo bei išbaigtumo įspūdį.

Spalvų trūkumas nereiškia makiažo trūkumo. Priešingai, geriausiuose sezono darbuose vyrauja kaulo, rusvai rausvos, pilkšvos ir blyškiai rausvos spalvų šešėliai, skaistalai ir matiniai lūpų tonai.

Svarbiausia, teigia Brown, atrasti atspalvius, tinkančius prie jūsų kompleksijos. Ką pataria ji pati? Keletas dulkelių nugos atspalvio šešėlių akims ant vokų ir šokolado rudumo Espresso pudrinis pieštukas (tiek iš Bobbi Brown Nude ir Nude Eye Palette) ties akių kraštais.

Viršutines blakstienas perbraukite rudu tušu ir perbraukite skruostus švelniais rausvais skaistalais. Lūpas padažykite švelniu rausvu lūpų blizgesiu (pavyzdžiui Bobbi Brown Lip Gloss in Suede). Ir ką bedarytumėte, nepergyvenkite dėl netobulumo. Vienas didžiausių kūno spalvos makiažo privalumų yra tai, kad jo klaidos yra praktiškai nepastebimos!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją