Tunika yra universali, nes ją apsirengus galima eiti bet kur – į pasimatymą ar į darbą. Jos pasižymi patogumu ir funkcionalumu, puikiai dera prie sijono ir prie siaurų kelnių.

Stilius ir raštas

Šį sezoną tobulas pasirinkimas – madingais raštais (pavyzdžiui, leopardo ar abstrakcijų) puošta tunika. Ji suteiks lengvumo įspūdį ir tuo pačiu ją vilkinčią moterį išskirs iš minios. Suprantama, toks variantas tinka tik drąsioms merginoms, kurios nebijo eksperimentuoti su įvaizdžiais ir yra nusiteikusios kasdien maloniai stebinti aplinkinius.

Manish Arora

Vis dar iš mados neišeina etninio stiliaus tunikos, puoštos siuvinėjimais ir nacionaliniais ornamentais, rytietiškais ir afrikietiškais motyvais. Tokie modeliai gali tapti originalios ir tuo pačiu metu romantiškos merginos įvaizdžio akcentu. Jos tinka toms, kurios renkasi įdomius ir patogius drabužius.

Naująjį sezoną aktualumo nepraranda ir dryžuoti drabužiai. Dryžuotas tunikas galima nešioti ir mieste, ir ilsintis. Dydis, spalva ir dryžių kryptis – jūsų pasirinkimo reikalas. Tai gali būti ne tik klasikinis mėlynos ir baltos ar juodos ir baltos spalvų derinys. Puikiai atrodys dviejų gerokai madingesnių šio sezono atspalvių duetas. Svarbiausia, kad tokia tunika derėtų prie kitų drabužių.

Medžiaga ir spalva

Šiltuoju metų laiku derėtų pirmenybę teikti tunikoms iš natūralių audinių – šilko, šifono ar medvilnės. O šių metų vasaros spalvų gama labai turtinga ir ryški. Madingiausios spalvos – oranžinė, geltona, fuksijos, koralų, prislopinta raudona ir šviesiai žalia.

Galima rinktis ir kuklesnę tuniką – natūralių spalvų, pavyzdžiui, baltos, rožinės ar mėlynos. Tokie modeliai pabrėš merginos skonį ir bylos, kad ji moka įsigyti ne tik madingus, bet ir elegantiškus daiktus.

Sukirpimas ir ilgis

Optimalus variantas, tinkantis ne tik pliaže, bet ir mieste – ilga ir pakankamai laisva tunika, pasiūta iš lengvai krentančio audinio. Tokie modeliai taps šio sezono klasika, tinkančia bet kokioje aplinkoje ir kompanijoje.

Dar viena šio sezono naujovė – prailgintos tunikos iki kelių, kurias galima dėvėti kasdien. Jeigu pasirinksite būtent tokį ir dar ramių spalvų modelį, juo galėsite puoštis eidama į biurą, kur jausitės laisvai ir tuo pačiu metu nepriekaištingai.

Jun Ashida

Pats drąsiausias variantas – trumpos rėkiančių raštų tunikos, kurios gali sukurti itin efektingą įvaizdį. Tokį modelį pasirinkusi mergina neabejotinai atkreips į save dėmesį gatvėje. Taip pat siūlome pasimatuoti rytietiško ir graikiško stiliaus tunikas, nes asimetrija šį sezoną madinga daugumoje moteriškų drabužių.

Populiariausios asimetriškos tunikos vienu apnuogintu pečiu. Kitas šios vasaros hitas – vienspalvės šilko tunikos, primenančios kokteilines sukneles.

Su kuo dėvėti tuniką

Pagrindinis tunikos privalumas – jos universalumas. Dėvėti ją galima labai įvairiai – kaip atskirą garderobo detalę arba su timpėmis, kelnėmis, džinsais ar sijonais. Prie ilgų tunikų geriau tiks šortai, o trumpos geriau žiūrisi su kelnėmis. Vidutinio ilgio tunikos idealiai tinka prie sijonų. Iš aksesuarų prie tunikų galima rinktis įvairius diržus, stambius karolius ir apyrankes.

Marni
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)