Natūraliais apvalumais ir viršutinėje, ir apatinėje kūno dalyje garsėjanti aktorė Christina Hendricks žino, kaip padailinti figūrą. Jos paslaptis - korsetas ir tinkamas suknelės siluetas.

Christina Hendricks

Aktorės Kate Winslet nepavadinsi apkūnia, tačiau akivaizdu, kad tai moteris su apvalumais, juk kam tada reikėtų liekninančios suknelės? Ir dviejų spalvų?

Kate prisipažįsta, kad dėvi figūrą dailinančius apatinius, o sukneles renkasi tokias, kurios pabrėžia jos krūtinės grožį, klubus, bet atitraukia žvilgsnį nuo putlesnių šlaunų bei didelių pėdų (Kate avi 43 dydžio batus, nors jos ūgis - ~170 cm)).

Kad Kim Kardashian turi apvalumų, abejonių nėra.

Kim Kardashian

Kim traukia kiekvieno vyriškio žvilgsnį, ir ji puikiai žino, kas sustipriną įspūdį - beprotiški aukštakulniai, dėl kurių ji atrodo aukštesnė, ir priderinta efektingos spalvos ilga suknelė, vizualiai išilginanti figūrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)