Į renginį susirinkę Lietuvos prekinių ženklų eksportą skatinančių institucijų, mados verslo bei dizaino atstovai artimiau susipažino su naujausios kartos prekės ženklu iš Lietuvos, brėžiančiu visiškai naują baltiško mados dizaino kryptį tarptautinėse rinkose, kuriose „ABOUT“ jau pelnė pažangaus ir inovatyvaus gaminio reputaciją.

„ABOUT“ prekės ženklas buvo sukurtas įeiti į tarptautines rinkas su atraktyvia idėja, kuri pirkėjus paskatintų vienu metu išbandyti ir inovacijas tekstilėje ir naujus produktus iš Baltijos kraštų. Taip mes s1moningai kuriame naują etiketės „Made in Lithuania” reputaciją”, – teigia prekės ženklo kūrėjai.

Specialiai šiam prekės ženklui sukurta „HealhtyFit design“ koncepcija suderina funkcionalų ir minimalistinį dizainą bei ypatingais priedais prisodrintas medžiagas, kurios drabužiams suteikia patrauklių papildomų savybių.

Naujai sukurta apatinio trikotažo kryptis taiko į pažangius vartotojus, kurie vertina sveiką ir patogią gyvenseną bei funkcionalius dizaino sprendimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)