Sodrių spalvų kolekciją „Aukso amžius” sudaro vienuolika moterims skirtų apdarų iš šilko, aksomo, organzos, taftos. Naujosios kolekcijos drabužiai dailinti specialiai R.Petreikiui pagamintomis aukso spalvos metalinėmis detalėmis – diržais, apyrankėmis. Iš viso buvo pademonstruota vienuolika Raimundo kurtų suknelių, sijonų ir palaidinių, skirtų kasdienai, tačiau apsiavus aukštakulnius ir lūpas paryškinus raudonu blizgiu su šiais apdarais kiekviena moteris puikiai jausis ir vakarėlyje, teatre ar smagiame pasisėdėjime su bičiuliais miesto bare.

Kartu su žinomu dizaineriu L.Salasevičiumi po vienu stogu kursiantis Raimundas sako, kad jo ir Liutauro drabužių kolekcijos skirtingos – pastarojo kūriniai ištaigingi, itin puošnūs, o Raimundo kuriami drabužiai labiau žemiški, skirti kasdieniam dėvėjimui, todėl kardinaliai skiriasi nuo mados namų „Madam pareis vėliau” įkūrėjo darbų. Prie mados namų prisijungus Raimundui dabar moterys ras dar didesnį įvairių stilių suknelių ir sijonų pasirinkimą, gausesnį idėjų srautą po vienu stogu.

Prieš aštuonerius metus siuvimą ir išvaizdos dizainą baigęs Raimundas pirmąją mados studiją atidarė Klaipėdoje. Uostamiesčio moteris džiugino kasdieniais ir proginiais drabužių deriniais, pademonstravo kelias vakarinių suknelių kolekcijas. Nepamiršo ir vyrų – stipriajai lyčiai pristatė daug atgarsių sulaukusius išskirtinio dizaino margaspalvius apatinius.

Specialiai šiam šou šukuosenas ir makiažus sukūrė ką tik savo kolekciją pristatęs mados namų „Madam pareis vėliau“ dizaineris Liutauras Salasevičius.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)