„Dar vaikystėje kartą leidau daugiabutyje įsikūrusiai kirpėjai nukirpti man kirpčiukus, o kai šie susigarbanojo, supratau, ką padariau, ir nusprendžiau su plaukais nebeeksperimentuoti.

Taigi, neslėpsiu, kad nusprendusi dalyvauti eksperimente, irgi šiek tiek baiminausi“, – prisipažino grožio salono „Goldwell“ ir DELFI permainų projekte sutikusi dalyvauti Kamilė.

Mergina labiausiai bijojo, kad kirpėja nesugalvotų plaukų nudažyti juodai ar nenukirpti labai trumpai.

„Pasisekė, kad tai buvo viena iš retų kirpėjų, nedūsavusi, „kokius plaukus Dievas davė, tokius“, o paskatinusi paryškinti jų spalvą ir natūraliai besiraitančias garbanas.

Rezultatu likau labai patenkinta ir labiausiai džiaugiuosi, kad po šio pokyčio kitą dieną atsibudusi neatrodžiau taip pat kaip anksčiau – juk dažnai būna, kad po apsilankymo kirpykloje kitą dieną niekas net nemato, kad kažką darei plaukams“, – džiaugėsi mergina.

Stilistės Eglė Saunorytė Kinderienė ir Miglė Stimburytė pirmiausia su Kamile aptarė, kaip ji prižiūri savo plaukus, kokias priemones naudoja, kaip šukuoja.

„Juokingiausia, kad po apsilankymo pas stilistes laužau vieną nuo mažens išmoktą taisyklę – kirpykloje man pasakė, kad tokių garbanotų ir pasišiaušusių plaukų šukuoti nereikia, tad to nebedarau. Po apsilankymo kirpykloje, klausydama patarimų, nuo šiol atsisakiau ir karšto feno, nebedžiovinu naudodama didelės vėjo srovės.

Kaip paaiškino kirpėja, tokius „išsipūtusius“ garbanotus plaukus prižiūrėti daug paprasčiau, nei tikėjausi: pakanka išplauti plaukus su šampūnu ir kondicionieriumi, nusausinti rankšluosčiu, galiukus patepti aliejumi ir papurškus juos apimtį didinančia ar garbanas paryškinančia priemone, išdžiovinti“, – patirtimi dalijasi mergina.

„Kamilės plaukų dažymui buvo pasirinktos trys spalvos: auksinė, varinė ir perlamutrinė. Jos tarpusavyje labai gražiai susiliejo. Kamilė labai nustebo pamačiusi sumaišytą dažų masę, nes ji buvo labai ryškiai avietinės spalvos, rėžianti akį, bet nuraminau ją, kad plaukai tikrai nebus panašūs į burokėlius“, – juokiasi E. Saunorytė Kinderienė.

Galiausiai Kamilė džiaugėsi karamelinėmis garbanomis ir ryškiu vizažistės Viktorijos Belekovos kartu su asistente Simona Gaudzevičiūte sukurtu makiažu. Stilistė Aušra Šeidukytė papuošė merginą stiligais „Atsikeli ir varai“ drabužiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)