Gegužės 3 dieną, 22 val. jaunimo pamėgtame klube „Soul box“ vyksiantis vakarėlis suburs ne tik mados mylėtojus, bet ir naujai populiarėjantį „Tribe“ merginų užveistą tandemą – barzdotus vyrus! Renginio metu bus galima ne tik šėlti kartu su daugybę dj‘jų, bet ir apžiūrėti pačių merginų darbus.

„Soul box‘e“ išvysite nuotraukų, eskizų, bei niekam nerodytą vaizdo įrašą iš „Mados Infekcijos“ užkulisių. Taip pat renginio svečiai galės gyvai „pačiupinėti“ mūsų kurtus drabužius ir, žinoma, išvysti mūsų kolekcijos puošmenas – barzdočius modelius,“ – linksmai pasakojo „Tribe“ dueto atstovės, kurios, vakarėlio metu, ir pačios sukiosis tarp svečių, atlapaširdiškai kviesdamos šnekėti, diskutuoti ir dalintis mintimis apie madą, stilių, drabužius ir barzdas.

Gyvo šėlsmo žada būtų daug. Kaip ir gražių barzdotų vyrų. Net už muzikinio pulto stovės vien barzdočiai!

Ir ne šiaip sau – iškart po „Mados Infekcijoje“ pristatytos „TRIBE“ kolekcijos „Woodsy“ visi merginų modeliai susivienijo ir įkūrė barzdočių klubą, kuriame šiuo metu jau daugiau nei 500 narių. Veiklai sparčiai plečiantis ir augant, vaikinai kartu su „TRIBE“ duetu sugalvojo surengti pirmąjį viešą „Barzdų klubo“ susitikimą.

Barzdų neturintys, bet norintys šėlti kartu gali nenusiminti – jie taip pat galės jomis „pasidabinti“. Tačiau kaip tai galite padaryti, sužinosite tik vakarėlio metu...

Vakarėlio formatas – neįpareigojantis, aprangos kodas – barzda ir kiti jos atributai.

Įėjimas į renginį nemokamas.

Junkis prie vakarėlio čia.
Ir čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)