"Kai man buvo aštuoneri, į teminį vakarėlį nuėjau apsirengusi kaip mano idealas Charlie Chaplinas, tačiau mama nenorėjo man nupirkti cilindro, todėl tiesiog nupiešė ant popieriaus... Kokia buvo gėda! Užtat dabar visada esu prabangiai apsirengusi. Esu kostiumo meistrė", - dienraščiui „The Guardian“ atviravo Paloma.

Dešimties ji apklijavo kambario sienas Marilyn Monroe nuotraukomis - būtent ji išmokė Palomą pabrėžti savo kūno linijas.

"Tarp mano juosmens ir klubų apimties yra beveik 30 cm skirtumas, kuriuo labai didžiuojuosi", - juokėsi dainininkė.

Paloma užaugo Londone ir paauglystėje išvaizdą keisdavo kas keturis mėnesius.

"Buvau hipė, o po to pradėjau nešioti „Reebok Classics“. Vėliau atėjo hip hopo ir ragga stiliai, auksinis nosies žiedas, sugarbiniuoti ir pleistrais prie veido šono pritvirtinti plaukai. Soul stilių atradau, kai klausiau UK garage, tuomet nešiojau Patricko Coxo pusbačius ir daug daug Morgan de Toi drabužių...

Pasinėriau giliai į Nubijos kultūrą, nešiojau karolius ir afrikietiškų raštų galvos raiščius. Po to vintažinę aprangą pakeitė Manish Arora... Mano drabužinė pilna kostiumų, todėl sunku prieš pasirodymą neapsirengti prašmatniai, - juokėsi dainininkė. - Tačiau namie vilkiu penktojo dešimtmečio vyrų kelnes ir dievinu petnešas. Kaip tikra angliakasė!"

Dėl išvaizdos Paloma yra turėjusi problemų - ne kartą dėl ekscentriškos aprangos ji aiškinosi mokyklos direktorei.

"O neseniai vienas svetimas žmogus man gatvėje padainavo „Follow the yellow brick road“, ir tai man patiko. Dabar tampu popžvaigžde, todėl galbūt mano aprangos stilius aplinkiniams tampa priimtesnis. Man leidžiama rengtis kaip išsišokėlei", - juokėsi P. Faith.

P. Faith stiliaus ikonos - tragiškos herojės: Edith Piaf, Billie Holiday, Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Mae West ir Josephine Baker, taip pat Björk ir Grace Jones.

Anot dainininkės, jos visos stiprios, tačiau užsimaskavusios, pasislėpusios: "Jos gali bet kada išjungti šį teatrą, o tai išlaisvinanti idėja. Grįžimas namo iš darbo. Pabėgimas..."

"Niekuomet nedėvėčiau paauglystės rūbų ir niekada nebenešiosiu „Ugg“ batų. Draugas man kartą pasakė (ir aš sutinku), kad komfortas skirtas žiopliams", - teigė britų dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją