„Šį pavasarį siūlome drąsiai kurti savo stilių su ryškiomis spalvomis ir rankinėmis. Norisi geros nuotaikos, pozityvaus nusiteikimo, juk ne veltui sakoma: kaip jaučiamės, kaip nusiteiksime, taip viskas gyvenime ir vyks", - sakė I. Serapinienė.

Rankinių spalvos, anot dizainerės, pačios ryškiausios ir kviečiančios pavasarį: sodri mėlyna, geltona, oranžinė, rami žalia.

„Kurti rankines pavasariui pradėjome dar žiemą, kai už lango buvo sniego, niūri dargana, ir svajojome apie tą pavasarį, todėl ypatingai norėjosi spalvų. Šį kartą mintis buvo tiesiog mėgautis kūrybiniu procesu, žaisti spalvomis, džiaugtis ir skleisti geras emocijas. Rankinių forma aiški, išgryninta, jokių įmantrybių nėra, o jų ir nereikia, nes emociją kuria pati spalva", - teigė I. Serapinienė.

Anot dizainerės, pristatyta kolekcija, kurią bus galima išvysti ir kovo 16-18 d. „Litexpo“ parodų centre vyksiančioje parodoje „Pelenė“, yra pirmoji pavasarinio sumanymo dalis: „Čia dar pirmas etapas, kaip sakoma, mūsų pumpurėliai, o dar bus ir žiedelių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)