Svetainėje „Youtube“ Vivian pademonstruoja paprastą būdą, kaip ji kasdien pasipuošia garbanomis. Mergina pataria, kad plaukai turėtų būti drėgni. Jei nenorite plauti plaukų, tuomet juos tiesiog šiek tiek sudrėkinkite.

Perskirkite plaukus į dvi dalis ir pradėkite nuo vienos iš jų. Suformuokite dvi sruogas ir jas susukite, tuomet vis pridėdami po sruogą plaukų, toliau jas sukite vieną aplink kitą. Likusius galiukus susukite ir suformuokite kuodą. Tą patį padarykite ir su likusiais plaukais.

Vivian pataria šią procedūrą atlikti prieš miegą, tuomet ryte beliks tik išsileisti plaukus ir juos švelniai paskirtyti. Jei ruošiatės vakarėliui, patariama garbanas pradėti formuoti prieš maždaug šešias valandas. Išlaisvintas garbanas švelniai atskirkite vieną nuo kitos ir papurškite plaukų laku ar kita šuokuosenos formavimo priemone.

Štai jūs – jau pasipuošusi žaismingomis garbanomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)