Antradienį vakare MM6 rudens kolekcijos pristatyme dainavo kanadietis dainininkas Seanas Nicholas Savage‘as. Norėta pristatyti jūrinių motyvų kolekciją minimalistinėje, nepretenzingoje aplinkoje.

Prie juodų aulinių buvo priderintos pėdkelnės, medvilninės suknelės, kurios atrodė tarsi popieriaus. Prie ilgaaulių taip pat buvo priderinti juodi šortai. Buvo pristatyti ir kombinezonai be petnešų prie vyriškų susagstomų marškinių. Vienas iš išskirtiniausių kūrinių – skaisčiai raudonas žvejo nertinis su priderintais šortais.
Martino Margielos kolekcija MM6, ruduo-žiema 2014-2015 m.

Dizaineris nevengė ir eksperimentų. Marškinėlius iš vyniojamo popieriaus jis perrišo juodu kaspinu ir pritaikė prie ryškiai oranžinių medvilninių šortų, kurie atrodė tarsi odiniai. Įdomiai atrodė trumpa juoda suknutė su kaspinai su perrištomis rankovėmis.

Dizainerio drabužius mėgsta amerikiečių garsenybės – Kanye Westas, Ladu Gaga. MM6 drabužių linija turi nemažai gerbėjų. Na o naujausia kolekcija išgraibstys nė neišvynioję iš pakuotės. Na, tikriausiai toks ir buvo dizainerio tikslas – kad drabužiai kalbėtų patys už save.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)