Taip mano ir dizainerė Viktorija Urbonavičiūtė-Rakauskienė, geriau žinoma WICKY vardu. Jos teigimu: „Gyvenimas - tai teatras, tad ir ši kolekcija būtent tokia. O ir skirta ji visoms, skirtingus vaidmenis atliekančioms damoms“.

„Visuomet sakiau, kad pats didžiausias mano konkurentas – esu aš pati. Esu užsibrėžusi tikslą nesustoti vietoje ir kurti tai, ko iki šiol nematė mano klientai. Šios kolekcijos įkvėpimu tapo visos išskirtinės, nebanalios ir išraiškingos moterys. Tokioms ir kuriu. Tos, kurios nebijo eksperimentuoti, prisipažinsiu, yra mano mėgstamiausios. Būtent tokias merginas ir moteris įsivaizdavau ir regėjau, kuomet pradėjau kurti šią kolekciją bei įvaizdžius“, - pasakojo Viktorija.

Drabužių akcentas – kaukolė

„Žinau – drąsoka. Tačiau jei jau tiulio sijoną suderinote su sportiniu džemperiu ir žvilgančiomis tamprėmis – kaukolė kaip tik tai, ko reikia. Šie drabužiai, beje, kolekcijoje ir yra pagrindiniai elementai. Pasirinkti galėsite iš kokybiškos medvilnės pagamintų stilingų džemperių su kaukolėmis, auksinių ir sidabro spalvos tamprių, ilgų ir trumpesnių tiulio sijonų.
Norėjau kolekcija perteikti emociją, džiaugsmą. Tad pavadinau ją – „Party in a palace“. Vietą fotosesijai įamžinti pasirinkau irgi neeilinę. Modeliai fotografavosi įspūdingame Verkių dvare. Įvaizdį patikėjau kurti profesionalams. Juo pasirūpino salonas „Greenas“, - dėstė WICKY.

Kolekcijos modeliai – žinomos aktorės

„Kadangi sukurtuose apdaruose dominuoja teatro tema, modeliai buvo pasirinkti unikalūs. Vienais iš jų tapo ir žymios, lietuvių serialuose vaidinančios aktorės – Eglė Špokaitė ir Grėtė Indičianskytė. Tikiu, jog pavyko perteikti norimą viziją. Galbūt šios fotosesijos nuotraukos įkvėps ir kitas išdrįsti būti kitokiomis, drąsiomis ir nebijančiomis būti „geriausia ir pašėlusia savo versija“.

To visoms ir linkiu šį rudenį. Jei darbe jus „įrėmina“ į klasikinį kostiumėlį, laisvalaikiui tapkite ryškia asmenybė. Ne tik Jūsų vidus, asmeninės savybės privalo būti įdomios, tai turi atsispindėti ir aprangoje. Išlaisvinkite savo būdą – pamatysite jausmas nuostabus“, - linkėjo V. Rakauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)