„Juoda yra elegancijos simbolis“, - įsitikinusi dizainerė. Ji neabejoja, kad juodą suknelę užsivilkusi moteris, niekuomet neprašaus pro šalį. Nebent... Nebent bus apšaukta nuobodžia, sakoma pranešime spaudai.

„Tačiau juoda gali atrodyti kitaip“, - sako Ingrida ir yra pasirengusi laužyti stereotipus. Žiemą ir rudenį lietuvių pamėgtos spalvos sukneles ji puošia kitų spalvų nėriniais, aplikacijomis, detalėmis ir akcentais.
Pati Ingrida savo spintoje turi gal šešias juodas sukneles. „Nešioju jas visur, - pasakoja. – Velkuosi į pasimatymą, į susitikimą su draugėmis, rengiuosi eidama pasivaikščioti arba į neįpareigojantį vakarėlį. Kiekvienai progai išsirenku pačią tinkamiausią juodą“.

Sunku patikėti, tačiau juoda turi galybę atspalvių. „Dažnai nustebinu savo klientes, kai pradedu rodyti medžiagas – juoda su pilku atspalviu, žalsvai juoda, juodai mėlyna, juoda maišyta su raudonojo vyno spalva, tikrai, kokių tik juodų nebūna!” – šypsosi Ingrida.

Puošnių suknelių kūrėja visiškai tikra: šventės ir yra tam, kad moterys pasipuoštų, kad pagalvotų apie save, kad papildytų savo garderobą. „Visos mes norime atrodyti gražiai, nenuobodžiai. Pagalvojau, kad šiek tiek spalvų ir seksualumo mano kurtoms šventinėms suknelėms, tikrai nepamaišys“.

Ingridos sukurtas vakarines sukneles „Ingrid Inži Couture“ mados namuose demonstravo žinomos moterys – Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionė, modelis Rūta Gajauskaitė, mados mugių organizatorė Meda Kišonė, bene garsiausio Lietuvos konditerio Ali Gadžijevo žmona Patricija Gadžijeva, aktorė Karina Stungytė, modelis, tinklaraštininkė Simona Burbaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt