Keturioliktą kartą organizuojamas jaunųjų dizainerių mados šou šįmet gandus ir replikas kurstys gegužės 3 dieną nuo 19 val. Kauno klube – lofte „Gargaras“ (Raudondvario pl. 101, Kaunas). Mados renginyje kolekcijas pristatys 20 jaunųjų dizainerių iš Lietuvos, Suomijos, Estijos, Baltarusijos, Ukrainos. Aštriems žiūrovų komentarams ar susižavėjimo šūksniams jaunieji kūrėjai pateiks kūrinius, kuriuose nestigs nei užuominų į praeitį, nei šiuolaikinio gyvenimo interpretacijų.

Iš studentiško renginio į įspūdingą mados šou išaugusi šventė „Apkalbos 2012“ kauniečiams ir miesto svečiams kasmet suteikia galimybę išvysti šviežias jaunųjų kūrėjų kolekcijas, kuriose nestinga avangardo pakvailiojimų, prabangos dvelksmo, istorinių kostiumų užuominų ar nuosaikaus seksualumo.

Šiemet renginio organizatoriai – Kauno kolegijos Justino Vienožinskio menų fakultetas – į mados šou koncertuoti pakvietė neseniai naują albumą išleidusį muzikantą, atlikėją, kompozitorių Liną Adomaitį, kuris dainuos kartu su Akmėja ir Monika Linkyte. Pasak renginio organizatorių, visus, dalyvausiančius renginyje vienija troškimas eksperimentuoti, todėl tą drąsiai siūloma daryti ir į renginį ateisiantiems mados mylėtojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją