Į madą grįžo retro stilius. Kelnaitės aukštu liemeniu, krūtis pakeliančios liemenėlės pabrėžia moteriškas linijas, jų vis daugėja apatinių gamintojų kolekcijose. Tokie apatiniai tiks apvalesnių formų moterims, jie pabrėš gundomus apvalumus.
Fantaziją žadina švelnūs pasteliniai atspalviai, ryškios, neoninės spalvos, netikėti raštų ir medžiagų deriniai.
Šį sezoną dominuoja prabangūs etniniai raštai, turkiški raštai taip pat gėlių motyvai ir geometriniai ornamentai. Atkreipkite dėmesį į retro raštus – šį sezoną jie irgi madingi.
Sezono favoritas – korsetas. Korsetą galima vilkėti po viršutiniais drabužiais arba priderinti vakare prie tulpės formos sijono.

Dar viena sezono naujovė – ryškus seksualumas. Rinkdamosi apatinius, nebijokite drąsių sprendimų, prabangos, erotiškumo – tebūnie tai išreikšta nėriniais ar drąsiomis formomis.

Dar vienas įdomus sezono akcentas – gofruotas audinys liemenėlėse. Ši tendencija matyta kalėdinėse kolekcijose („Incanto“), ji atėjo ir į naują sezoną.

Didžiausias dėmesys – gundantiems nėriniuotiems apatiniams. Atkreipkite dėmesį į klasikinius variantus – juodus (vakarui) ir baltus (kasdienai) komplektus.
2013 m. pavasario ir vasaros sezoną bus madingi juodos ir baltos spalvų deriniai – tiek drabužių, tiek apatinių baltinių.
Spalvoti ir pusiau perregimi apatiniai irgi labai populiarūs. Sezono favoritai – violetiniai atspalviai, taip pat madinga švelni žalia, gelsva, koralų spalva.

2013 m. pavasario ir vasaros šūkis – „Kuo daugiau spalvų“. Ryškūs apatiniai gaminami ne vien tik jaunimui, spalvų dabar nestinga ir prabangiose, vyresnio amžiaus moterims skirtose kolekcijose.

Dvi ryškios spalvos? Kodėl gi ne, šį sezoną viskas madinga.

Dizaineriai nepamiršo ir lygių, be raštų apatinių – juos gera liesti ir jie puikiai tinka po apgludusiais drabužiais.

Formų įvairovė suteikia galimybę išsirinkti patogius modelius – tebūnie tai klasikinė liemenėlė ar krūtis pakelianti liemenėlė su dviem pagalvėlėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)