Savo darbus pristatys Jolanta Rimkutė ir Ieva Ševiakovaitė, Daiva Urbonavičiūtė, Seržas Gadžumianas, Laura Dailidėnienė, Renata Heredia, Rūta Jurkūnaitė–Bruožienė, Ramunė Starzdaitė, Egidijus Rainys, Kristina Mališauskienė, Viktorija Jakučinskaitė, Lilija Larionova, Dalia Atkočiūnaitė, Audronė Selskaitė, Aušra Haglund, Kristina Kolevaitytė ir Aistė Anaitė.

Fotokonkursui darbus atsiuntė beveik 100 dalyvių iš visos Lietuvos ir net keli užsienyje gyvenantys lietuviai. Daugelis jų – jauni profesionalai ir keli jėgas nusprendę išbandyti foto mėgėjai. Foto konkurso finalui atrinkti 13 Lietuvos autorių darbai. Jie varžysis dėl konkurso rėmėjų įsteigtų prizų.

Žiūrovai susipažindami, kokią mados fotografiją regi Lietuvos jaunieji kūrėjai, galės ją palyginti su užsienio fotografų darbais – parodoje bus pristatytos Richardo Harvey (Didžioji Britanija), Iljos Izachico-Isaevo (Rusija), Gene Kiegelio (JAV), Berndo Otto (Vokietija) fotografijos. Iljos Izachico-Isaevo darbai išsiskiria ekspresyvumu ir savita stilistika, Richardo Harvey mados fotosesija, įkvėpta žymiojo režisieriaus Wong Kar-wai filmo „Meilės laukimas“, puikiai perteikia nuotaiką

Gene Kiegelio ir Berndo Otto fotografijose matome garsią užsienyje modeliu dirbančią lietuvę Eriką Stasiulevičiūtę, kuri meistriškai persikūnija į skirtingus amplua. Gene Kiegelis yra kūręs reklamines kampanijas tokioms firmoms kaip „Swatch“, jo fotografuotų įžymybių sąraše – Paris Hilton. Berndas Ottas yra dirbęs su daugybe žvaigždžių, fotografavęs „Wella“, „Vogue“ žurnalui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją