Kaune pristatyta 12 naujausios 2014 m. pavasario ir vasaros kolekcijos „Desire“ modelių, taip pat dar per 20 klasikinės kolekcijos modelių, sukurtų per paskutinius metus.

Subtiliai permatomus ir intriguojančius dizainerės kūrinius demonstravo ir žinomos manekenės - Gabrielė Gutauskaitė ir Solveigos Sol.

S. Rapalytė Anglijoje gyvena jau 16 metų. Jos nuolatinių klienčių sąraše yra tokios žvaigždės kaip Hayley Atwell, Carmen Electra, Caroline Flack.

Įspūdinga kelionė į aukštosios mados Olimpą prasidėjo nedideliame pajūrio mieste – Gargžduose.

S. Rapalytės gyvenime šuolis įvyko, kai 2010 metais suklestėjo verslas. Šiuos metus ji įvardija, kaip pačius vaisingiausius iki šios dienos. Jos kūriniais ėmė prekiauti „Glamorousamorous“, „Delicates“, „Lafemmesexy“, „Pandoraschoice“, „Pleasurements“, „7Lingerie“ ir kitos, prabangiu apatiniu trikotažu prekiaujančios internetinės parduotuvės. „The Sun“, „Glamour“, „Grazia“, „Vogue“, „Cosmopolitan“, „Women wear daily“, „Lingerie Insight“ ir kiti spaudos leidiniai vienas po kito kvietė ją pokalbiui ir spausdino kolekcijų nuotraukas.

Prancūzijoje leidžiamo žurnalo „Intima“ reitingų lentelėje, „Sonata Lingerie“ atsidūrė garbingoje antroje vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (319)